Simit kebabı kıymadan

seda28

Gümüş Üye
Katılım
16 Kas 2023
Mesajlar
1,220
Tepki puanı
423
Puanları
83
Yaş
28
Konum
Ev hanımı
Cinsiyet
Kadın
20240324_185251.jpg
 

seda28

Gümüş Üye
Katılım
16 Kas 2023
Mesajlar
1,220
Tepki puanı
423
Puanları
83
Yaş
28
Konum
Ev hanımı
Cinsiyet
Kadın
  • 1 su bardağı ince bulgur
  • 1 su bardağı ılık su
  • 700 gram dana kıyma (tek çekim kebaplık zırh kıyması)
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1,5 çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
  • 1,5 tatlı kaşığı nane
  • 2 diş sarımsak
 

seda28

Gümüş Üye
Katılım
16 Kas 2023
Mesajlar
1,220
Tepki puanı
423
Puanları
83
Yaş
28
Konum
Ev hanımı
Cinsiyet
Kadın
  1. Geniş bir yoğurma kasesinde bulguru ılık suyla karıştırın ve bulgurlar hafif şişene kadar bekleyin.
  2. Bulgurlar şiştikten sonra spatula yardımıyla havalandırdıktan sonra kıyma, tuz, karabiber, kırmızı toz biber, nane ve rendelenmiş sarımsağı ekleyip kıymayı çok ezmeden yoğurmaya başlayın.
  3. Hazırladığınız bulgurlu kıyma harcını ıslattığınız şişlere ince ve eşit olacak şekilde köfteler halinde hazırlayın ve pişirme kağıdı serili fırın tepsisine yerleştirin.

  4. 200 derece ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin.

 

Oggy

kınaya Kars'ın
Bronz Üye
Katılım
2 Mar 2020
Mesajlar
636
Çözümler
1
Tepki puanı
254
Puanları
63
Konum
Borçlar Hukuku
Cinsiyet
Erkek
bulgur kurumuyor mu fırında 🤔
 
Üst Alt