Sana verebildiğinden daha fazlasını talep etmeyerek üzülmeyebilirsin. Sana layık gördüğü o kadarmış diye yorumladım. :/ ya da kendine layık gördüğün ilginin o kadarı ile yetinmeyi sen seçtinNasıl üzülmeyim bee chenim
Chenim beni üzüyor @Vera ama haklı gibiSana verebildiğinden daha fazlasını talep etmeyerek üzülmeyebilirsin. Sana layık gördüğü o kadarmış diye yorumladım. :/ ya da kendine layık gördüğün ilginin o kadarı ile yetinmeyi sen seçtin
Erkeklere format lazım bizi üzüyorlar 🚬@Chen her zmaan nokta atışı yapıyor Fluffy. Doğru hep taleplerimiz çığrından çıktığında üzülüyoruz ne yazık ki. Ve seçimlerimiz hak etmediğimiz şeyleri seçtiğimizden bizi yarı yolda bırakıyor ne yazık ki. Ah deli gönlümüz. Yerinde durmuyor ki.
bende de tırt dkdnöxmd
Hislerini mi aldırdınikisini de sevmem
ufak tekefek biseylee kaldı , onları da aldircaz ins.Hislerini mi aldırdın
Yeniden aşık olursun ve yaşamadığın her şeyin en güzelini yaşatırufak tekefek biseylee kaldı , onları da aldircaz ins.
Hayır yani sevgilin şımarsın oynasın sağı solu. Sana oynamayacak da kime oynayacak?Çok şımartınca karşındakinin sağı solu oynamaya başlıyor. Ölçüyü tutturduğun zaman ikisi de guzeldir
Ters etki yaptığı da oluyor :)Hayır yani sevgilin şımarsın oynasın sağı solu. Sana oynamayacak da kime oynayacak?
Sonunda senin sevgilin bırak da deli taylar gibi koştursun. İnsan yanında şımarabildiği saçmaladığı gülebildiği kişileri sever. Atalardan gelen bu işte. Aman şımarmasın başımıza çıkarTers etki yaptığı da oluyor :)
İyi ki bir şey dedim ya asdghklSonunda senin sevgilin bırak da deli taylar gibi koştursun. İnsan yanında şımarabildiği saçmaladığı gülebildiği kişileri sever. Atalardan gelen bu işte. Aman şımarmasın başımıza çıkar
Sen de kızlara para yedirmek istemiyorken cimri olmuyor musun?Ben bu cimri insanlara hiç bir şey yapmayı sevmez oldum. Kendi kendilerini şımartmayı öğrensinler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.