Şımartılmayı tabii ki :dTarafınızı seçin, ilişkinizi gözden geçirin umuyorum ki çok kişinin ayrıldığına sebep olacağım
Hakkettiğiniz ilişkide değilseniz, daha ne işiniz var onunla?
Doğum gününde hiç pastadan çıkan dansçı kızlar olmadı hee öyle mi?Daha bir kere bile şımartıldığımı görmedim.
La ben bu yaşa geldim, doğumgünüm bile kutlanmadı biliyon mu? Ahaha. Şımartılmak ve ben... Püüf.
Doğum gününde hiç pastadan çıkan dansçı kızlar olmadı hee öyle mi?
Bir çiçek dalı veren de mi olmadı
Sen erkeksin şımartılmıyorsun biz de şımartılmıyoruzYok be Fluffy, nerdeee..
Sadece ben değil, çoğu erkeğin durumu böyledir eminim. Bizler birilerini mutlu etmek için yaratılmışız sanki. Şımartmak, ilgi vermek, korumak falan hep bize yüklenmiş. Biz bunları istediğimizi dile bile getiremiyoruz zayıflık olarak görülür diye. Ki öyle görülür..
Erkek olmak kötü.
Bence sizler şımartılmadığınızı zannediyor olabilirsiniz.Sen erkeksin şımartılmıyorsun biz de şımartılmıyoruz
Şımartılsak bilirizBence sizler şımartılmadığınızı zannediyor olabilirsiniz.
Şımartılsak biliriz
Herkes biraz mutsuzÜzüldüm. İnşallah bundan sonra bol bol şımartılırsınız.
İstersen ben de şımartırım bak. Biraz yalandan olur ama olsun.
Üzülme, ben de Şımartılmayan taraftayım :d
Nasıl üzülmeyim bee chenimÜzülme, ben de Şımartılmayan taraftayım :d
Umarım şımartıldığınız ilişkiler yaşarsınız 💋
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.