Ne varsa çük.süz lerde var. Çük.lülerin kendine hayırları yok.Olmadı hocam... Gönülsüz seksten çük. süz çocuk doğar
Öyle demek bak küfür falan eden olur başımıza iş almayalım kljasdlBi isi de beceremiorsunuz : P
Öyle demek bak küfür falan eden olur başımıza iş almayalım kljasdl
Tamam hocam on adım şart mı pekiAdam on adim geriden kadinin ruh halinden anlayip ona göre sekillenecek : )
Hımmmmmmher iliskide de küfür olmaz ki : )
monotonlastirmayin bu kadar.
Töbeee de ne prnosu elma soyuyormuş @Cherry hanım forum üyelerimize Yeşil mi kırmızı mı diye soruyordu klajsd
Anlaşılan bulamamışsın 😁yanlis resmi secmisim ; ) aslinda bicakla kaslarini cizen kadini ariyordum : )
Geç olsun güç olmasın üzülmee
gec olunca bulurum hep . )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.