Arkadaşşş olayın en böyle şey anında söv bana diyen birine ne diyebilirsin. Hayır ana bacı düz giderken ne kadar performans sergileyebilirsin..Tartışacak halimiz yok. Konuşacağız elbette. Bu konuşmalar genelde ah oh seviyesinde olup bazen küfür de olabiliyor.
Arkadaşşş olayın en böyle şey anında söv bana diyen birine ne diyebilirsin. Hayır ana bacı düz giderken ne kadar performans sergileyebilirsin..
Ne yaşıyonuz len siz. Biri bana küfür et dediğinde eşiktekini beşiktekini diye başlıyorum....Ölmüşünü dirisini diye devam ediyorum mevzuya.."Benim fahişemsin, küçük orsbum, seni sabaha kadar zikcem"
Benim aklıma başka şey gelmiyor abi. :d
Öyle olur mu abi ya :ASDANe yaşıyonuz len siz. Biri bana küfür et dediğinde eşiktekini beşiktekini diye başlıyorum....Ölmüşünü dirisini diye devam ediyorum mevzuya..
Eee hacım sevişiyok işte zaten. Küfür nedir yaa.. Tövbeler olsun. Etmen böyle şeyler. İnsan gibi sefişin işte.Öyle olur mu abi ya :ASDA
Savaşma, seviş.
yeni trend mi?
Demeden yapacan. Kadınlar dedikten sonra yapılana kızıyor kendinden kat bişiler hacımYav arkadaş olaya konsantre olmuşuz. Öyle söv bana denirse napıcaz başka. Ben tek çekirdekli işlemci gibiyim. Bir noktaya odaklanabiliyorum.
Ben bilmem arkadaş ben düz adamım gözlerimi kaparım vazifemi yaparım..Demeden yapacan. Kadınlar dedikten sonra yapılana kızıyor kendinden kat bişiler hacım
Olmadı hocam... Gönülsüz seksten çük. süz çocuk doğarBen bilmem arkadaş ben düz adamım gözlerimi kaparım vazifemi yaparım..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.