Konuyu aklıma getiren paranın efendisi @WarrenBuffett çok şükran
Fluffy Sözlük - Yürüyen Erotizm başlığı da güzel olur.@Fluffy bin açtığı konular diye sözlük açacağım yakında, az kaldı djdjdj
Hep @WarrenBuffett başlattı@Fluffy bin açtığı konular diye sözlük açacağım yakında, az kaldı djdjdj
Yalan vallahi yalanFluffy Sözlük - Yürüyen Erotizm başlığı da güzel olur.
@CaT sence @Klaus diz kapağım güzel olmadiği için mi sevmedi benikiz taklidi yapan flufy benim ozel olarak tasarladığim sarisin dislek emojimi calmis bide kullanio
vay arkadaş.
püh
Ekli dosyayı görüntüle 9596
Ben başlatmadım, sen gaza geldin sadece 🤣 🤣 🤣Hep @WarrenBuffett başlattı
Çabuk gaza geliyorum 🥰Ben başlatmadım, sen gaza geldin sadece 🤣 🤣 🤣
Seni gaza getirmek çok kolay zaten 🤣 🤣 🤣Çabuk gaza geliyorum 🥰
Hiç aklımda yoktu senin için yakcam şimdi - yine gaza geldim bak-Seni gaza getirmek çok kolay zaten 🤣 🤣 🤣
(Cuğarayı bıraktın mı?)
Yahma yahma. Cuğara sevmem 🤣 🤣Hiç aklımda yoktu senin için yakcam şimdi - yine gaza geldim bak-
Yaktım bile bu da senin yüzündenYahma yahma. Cuğara sevmem 🤣 🤣
Hemcinslerin hep beni bahane ediyor. Tabii sende.Yaktım bile bu da senin yüzünden
Hos geldiniz govboy bey..kendimi tutayım ben .d abzürd başlıklar beni dellendiriyor .d sanırım sevmediğiniz biri ile tokalaşıp yanağından karşılıklı öpüşürmüsünüz soru
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.