Konuyu aklıma getiren paranın efendisi @WarrenBuffett çok şükran
nasıl yaÖpüşmek ne ki? İnsanlar yatırıp gıdıklıyor bile.
@WarrenBuffett öpüşmüş işte ondan Soruyorumniye öpeyim ya
Ya sevmediğim demedim, hoşlanmıştım sanırım kızdan alla alla nerelere çekti konuyu ya.@WarrenBuffett öpüşmüş işte ondan Soruyorum
Öpüşme taktiklerini alırız ama satarsın sen şimdi onu da 🤪Ya sevmediğim demedim, hoşlanmıştım sanırım kızdan alla alla nerelere çekti konuyu ya.
nasıl ya
O kadar da değil her şey para değil. Yani bir çekim oldu sanırım 🤣 🤣 🤣Öpüşme taktiklerini alırız ama satarsın sen şimdi onu da 🤪
Anladım ben anladımmm sadece aşık olmadın ama bir çekim hissettin öyle mi?
Basbaya nasıl sevmediğini gıdıklarsınNasıl "Nasıl ya"? Abi siz dün doğmadınız sanırım değil mi? Yani herhalde 25-30'lu yaşlardasınız.
Veya eğlence çıksın diye soruyorsun.
@WarrenBuffett öpüşmüş işte ondan Soruyorum
Aglama duvarima gidiyorum Cat hanimcigim..@Fluffy neden süreyya hanimi sinirlendirecek sorular soruyorsun jdjsjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.