Sevgilisi, en yakın arkadaşıyla aldatınca büyük değişim yaşadı! Son hali tam bir afet

S

Serçe

İngiltere'de yaşayan Harriet Southan isimli bir kadın, sevgilisinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldatmasının ardından hızla kilo aldı. Kilosu yüzünden yaşadığı zorluklara dayanamayan kadın kendini ve hayatını tamamen değiştirdi.​

Birleşik Krallık'ta yaşayan ve makyaj artistliği yapan Harriet Southan isimli kadının hikayesi çoğu kişiye ilham olacak cinsten.

Harriet'ın yıllar önce tanıştığı ilk aşkı, kendisini en yakın arkadaşıyla aldatmış ve genç kadın bu talihsiz olayın ardından hızla kilo almaya başladı.

Mutluluğu ve huzur yemek yemekte bulan Harriet araya pandemi girince kendisini iyice yemeğe vermiş ve kilosu yaklaşık 130'a kadar yükseldi.

7 kez diyet gruplarına katılan ancak bir sonuç alamayan genç kadın son olarak mide küçültme ameliyatına başvurdu.Mide ameliyatı olduktan sonra düzenli beslenmeye girişen kadın sekiz ay içerisinde 45 kilo vermeyi başardı.

Genç kadın başından geçenleri şu sözlerle anlattı; "Aynaya baktığımda gördüğüm kişinin ben olmasını hazmedemiyordum. Her zaman öz güvenli bir insandım ancak etraftakilerin benim hakkımda yorumlarını duyduğum zaman çabucak kırılıyordum."

"Tüm bu kilonun altında 'gerçek ben'in yattığını biliyordum. Kendimi değersiz, üzgün ve depresif hissettim hep. Güzel kıyafetler ve dar kotlar giymek istedim

"Merdivenleri çıkarken nefes nefese kalırdım. Özellikle yaz ayları herkes bikiniyle gezerken 40 derecenin altında sıcaktan nefes alamadığımı hissediyordum."

"Mayo giydiğimde diğer kadınlar gibi güzel hissetmek istiyordum ama yanımdan geçerken bana gülenler oluyordu. Bir defasında onlara dönüp 'Komik bir şey mi var? Hayatınızda hiç mayo giyen şişman insan görmediniz mi?' diye sordum

Artık eşi ve 6 yaşındaki oğluyla mutlu mutlu yaşayan Harriet kendisiyle aynı sorunları yaşayan insanlara ilham vermeye devam ediyor.

haberler. com

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kadını kilosu ile de sevmemiş yazık ama kadın kafasındaki kel ile onu sevmiş

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Kadının kiloları da sanki 70-80 kilo anasını satayım, hatun 3 tane adam eder kalkmış diyor ki "kadının kiloları ile sevememiş" akljdsaljdkaskjl

Oggy

kınaya Kars'ın
Bronz Üye
şöyle konularda gözüm hep asdksfkalmurun yorumlarını arıyor.......

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Kadının kiloları da sanki 70-80 kilo anasını satayım, hatun 3 tane adam eder kalkmış diyor ki "kadının kiloları ile sevememiş" akljdsaljdkaskjl
İnsanlar hasta olabilir hormonlarında problem olabilir depresyona girebilirler kimse onca kilo ile zaten mutlu olmaz

Eğer gerçekten sevip motive etse bunlar yaşanmazdı belli asalak yaşayan bir erkek yeterince tükettikten sonra konaği terk etmiş

Aynı durumlar amansız bir hastalık veya engellilik durumlarında da olabilir

Şimdi her organını ayrı yarı sevdiğiniz kişi başka zaman o uzuvlarini teker teker kaybedebilir
Sevgi görselden ibaret değil ki

Hatuna hellal olsun öyle olmaz böyle olur kadin gibi kadin

Bel far niente

Altın Üye
İnsanlar hasta olabilir hormonlarında problem olabilir depresyona girebilirler kimse onca kilo ile zaten mutlu olmaz

Eğer gerçekten sevip motive etse bunlar yaşanmazdı belli asalak yaşayan bir erkek yeterince tükettikten sonra konaği terk etmiş

Şimdi her organını ayrı yarı sevdiğiniz kişi başka zaman o uzuvlarini teker teker kaybedebilir
Dünya üzerinde 2 milyar veya daha da fazla obez var ve sen bu insanların hepsinin hastalık sebebi ile mi kilo aldığını düşünüyorsun? ben daha çok yediği için kilo aldığını söyleyenini duymadım ciddi ciddi, hepsi bir hastalığın kurbanı. Bazıları sevgilisi terk ettiği için kilo aldığını söylüyor falan filan.
Hastalık sebebi ile kilo alan insanlara zaten sözüm yok, kimsenin elinde olmayan bir şeyi eleştirecek kadar uçmadık ama haberin hiçbir yerinde hastalıktan bahsetmiyor?
Asıl hastalık obezliğin kendisi, kendisini bi hastalığa itecek kadar çok yiyen insana "kilolusun" dediğimde ben saygımı yitiriyorsam o insan kendini o duruma sokarken kendisine saygısını kaybetmiyor mu?
Geçenlerde bi kadın çiğköfteciye girdi ben oradayken 3 kişiler 2 kadın 1 erkek kadınların ikisi de obez birisi o kadar kötü durumda ki ayağını sürüyerek yürüyor o derece. Bir insan neden böyle bi durumu kendine yakıştırır? ve o obezitenin ne kadar farklı hastalıklara da yol açtığını söylememe gerek yok herhalde?

Keşke bu kadar şekilci olmasaniz da ruhları sevebilseniz üzüldüm adınıza..

Keşke sizde hiç tanımadığınız insanın bir yorumunu sadece kendi pencerenizden yorumlayıp sonra da o insan hakkında fikir sahibi olmasanız...

Son düzenleme:

velevki

🎈
Altın Üye
Yorum yaparsam linç edilirim sanırım :) en iyisi yorumsuz kalmak.

hebele hübele

Altın Üye

Ben bu kızı çok severim
Nasılda güzel yazmış
Kocaman kalp

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Dünya üzerinde 2 milyar veya daha da fazla obez var ve sen bu insanların hepsinin hastalık sebebi ile mi kilo aldığını düşünüyorsun? ben daha çok yediği için kilo aldığını söyleyenini duymadım ciddi ciddi, hepsi bir hastalığın kurbanı. Bazıları sevgilisi terk ettiği için kilo aldığını söylüyor falan filan.
Hastalık sebebi ile kilo alan insanlara zaten sözüm yok, kimsenin elinde olmayan bir şeyi eleştirecek kadar uçmadık ama haberin hiçbir yerinde hastalıktan bahsetmiyor?
Asıl hastalık obezliğin kendisi, kendisini bi hastalığa itecek kadar çok yiyen insana "kilolusun" dediğimde ben saygımı yitiriyorsam o insan kendini o duruma sokarken kendisine saygısını kaybetmiyor mu?
Geçenlerde bi kadın çiğköfteciye girdi ben oradayken 3 kişiler 2 kadın 1 erkek kadınların ikisi de obez birisi o kadar kötü durumda ki ayağını sürüyerek yürüyor o derece. Bir insan neden böyle bi durumu kendine yakıştırır? ve o obezitenin ne kadar farklı hastalıklara da yol açtığını söylememe gerek yok herhalde?

Keşke sizde hiç tanımadığınız insanın bir yorumunu sadece kendi pencerenizden yorumlayıp sonra da o insan hakkında fikir sahibi olmasanız...
@Jedi mind tricks ciğim zaten konuştuklarımız aşaği yukarı aynı kapıya varıyor

Sağlığın kıymetini bazen kaybedene kadar anlamıyoruz insanlari bu hale getiren şeyi bilmiyoruz kimse alaycı gözlerle kendine bakılsın istemez neler yaşadılar bilemeyiz

Herkes her aciyi kaldiracak kadar ruhsal olarak güçlü değil kılo dediğin nedir ki verilir

Bel far niente

Altın Üye
@Jedi mind tricks ciğim zaten konuştuklarımız aşaği yukarı aynı kapıya varıyor

Sağlığın kıymetini bazen kaybedene kadar anlamıyoruz insanlari bu hale getiren şeyi bilmiyoruz kimse alaycı gözlerle kendine bakılsın istemez neler yaşadılar bilemeyiz

Herkes her aciyi kaldiracak kadar ruhsal olarak güçlü değil kılo dediğin nedir ki verilir
Konuştuklarımız aynı kapıya çıkmıyor maalesef.

Okuduğum yorumdan sonra tanımaya ihtiyaç duymadım teşekkürler 🤭

Üst Alt