şimdiki genç kızların genç kız gibi davranmaya başladıkları yıllarda ben baya top falan oynuyordumO zaman buraya önceliklerini tayin edebilecek kapasitede diye bir madde daha eklemeliyiz :d
Evlenecek genç kızlarımız okuyup ilham alarak gözünün önüne baksın
Gerçi kızlar şimdi aşkı kuşko ya
Acaba yazar @Lucas burda ne demek istedi?İşte yürekli koç! Hazır ol
Linç is coming demişAcaba yazar @Lucas burda ne demek istedi?
Neden linç is coming olsunLinç is coming demiş
@nunu orda bahsettiğim kendini geliştirmeyen bir üst seviyeye çıkamayan insandan bahsettim. Kendini hayat icinde eğitmeyen, olduğu yerde kalan. Ki fark etti isen parantez içinde okul değil dedim🤭🤭🤭 biraz kapalı yazmışım galiba. @Lucas bilmem anlatabildim mi😂Neden linç is coming olsun
herkesin kendi şahsi yaşantısındaki fikri bu toplumsal bişede değil ki
ben öyle düşünmüyorum bunuda o linçleyebilir mi o zaman
Onu anladım da... sen anlatabildin sanırım ben anlatamadım 🫣
Linci ben mi yiyorum haahah 😂 tabii ki mesele sen değilsin ben ufak çaplı şaka yapmıştım diyerekten kurtulabilir miyim? 😇😇Neden linç is coming olsun
herkesin kendi şahsi yaşantısındaki fikri bu toplumsal bişede değil ki
ben öyle düşünmüyorum bunuda o linçleyebilir mi o zaman
Yaw yok neden linçleyelim illa birini linçleyelim mi istiyorsunLinci ben mi yiyorum haahah 😂 tabii ki mesele sen değilsin ben ufak çaplı şaka yapmıştım diyerekten kurtulabilir miyim? 😇😇
Canımı sıkan olursa ilk sana yazacağım saçını yol da başı kalsın 😌😌Yaw yok neden linçleyelim illa birini linçleyelim mi istiyorsun
Canımı biri mi sıktı saçını başını yolaım mı he ne istiyon
🤣🤣🤣 tmmCanımı sıkan olursa ilk sana yazacağım saçını yol da başı kalsın 😌😌
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.