Nicki değişirken kendini mi resetledin bu ne öfke 🤣🤣🤣şimdi eğri oturup doğru konuşalım , üniversiteye en kötü ilk 30 bin de falan girip düzgün bi okul bitimeyenler nolur şu eğitim konularında ahkam kesmesin.
yaa yok ne öfkelenicem de bence cidden öyle yani hani bilmem kac yüz bininci olmuşsun olmasa kimsenin fark etmeyecegi bi okuldan mezun olmuşsun neyin tribi yani..Nicki değişirken kendini mi resetledin bu ne öfke 🤣🤣🤣
Bir başlıkta sordum nick anime karakteri ise harfi yanlış diye 🚬
Evet o okumuştu yorumumu ben anlamamışım iki arada halletmiş 🤣yaa yok ne öfkelenicem de bence cidden öyle yani hani bilmem kac yüz bininci olmuşsun olmasa kimsenin fark etmeyecegi bi okuldan mezun olmuşsun neyin tribi yani..
nicki degistirdik bi harf hatası olmustu cat halletti
aynen öyle konu eğitim diye ordan girdim ama dediğinde haklısın bi telefon bile buna araç olarak kullanılıyor diyecek bişey yok kimseye laf anlatarak değiştiremiyorsun bi yaştan sonra , en iyisi uzak durmakEvet o okumuştu yorumumu ben anlamamışım iki arada halletmiş 🤣
Mevzu sadece üniv değil ki her konuda sürekli insanlar üstten bakma eğiliminde ne bok bir his bırakıyorsa artık anlamışta değilim.
Lafla anlatılmaz kiaynen öyle konu eğitim diye ordan girdim ama dediğinde haklısın bi telefon bile buna araç olarak kullanılıyor diyecek bişey yok kimseye laf anlatarak değiştiremiyorsun bi yaştan sonra , en iyisi uzak durmak
Görmemişlik o nunuEvet o okumuştu yorumumu ben anlamamışım iki arada halletmiş 🤣
Mevzu sadece üniv değil ki her konuda sürekli insanlar üstten bakma eğiliminde ne bok bir his bırakıyorsa artık anlamışta değilim.
İnanki sonradan kazanmakta karakteri olan insanı bozmazGörmemişlik o nunu
Hayatı boyunca bütün ailesi sülalesi fakirdir birden bir şekilde zengin olur ve kaldıramaz ya bunlarınki de o hesap
Bana hiç denk gelmedi bu durum 🚬 Allah vermiyorsa biliyor da vermiyor bazılarınaİnanki sonradan kazanmakta karakteri olan insanı bozmaz
Ben böyle inanıyorum ☺️
İşte yürekli koç! Hazır olEğitim farkını sorun ederim. (Okul farkını değil)
İnsanlar zeki biriyle evlenmeliyim çocuğum zeki veya güzel biri ile çocuğum güzeli bile düşünebiliyor.Önemli olan kalbine denk birini bulmak
Her bakımdan ele almak gerekir tabii ki ama makamı cüzdanı yetmiyor tek başınaİnsanlar zeki biriyle evlenmeliyim çocuğum zeki veya güzel biri ile çocuğum güzeli bile düşünebiliyor.
Karakteri çok geride bıraktıkları zaman ise o evlilik bir yerde patlıyor.
Sadece sevmekte mutluluk getirmiyor diye düşünüyorum
O kadar zeki insanların kendini zaten evliliğe adayacağını düşünmüyorum yaHer bakımdan ele almak gerekir tabii ki ama makamı cüzdanı yetmiyor tek başına
Zekasına gelince de Einstein aramasın kimse jfjxjx kendini idare edecek kadar aklı olsa yeter ya jdxj
O zaman buraya önceliklerini tayin edebilecek kapasitede diye bir madde daha eklemeliyiz :dO kadar zeki insanların kendini zaten evliliğe adayacağını düşünmüyorum ya
Bireysel bi araştırma aşkı oluyor onlarda daha öncelikli geliyor bana o araştırma aşkı gibi gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.