telefonunu karıştırsa neyse cüzdan karıştırmak nedir .dd
Hayatı hep reelslerdeki kadar çiçek böcek saniyor kızlar 🚬4 aydir beraberler , huylarini daha yeni görüorum : )
4 sene sonra yine yenilerini göreceksin yani : )
ya bende bugün ama nasil ILIMSIZIM ; )))
ruh halim 💩 gibi : )
Hayatı hep reelslerdeki kadar çiçek böcek saniyor kızlar 🚬
insan güvenmediği birini neden hayatına alır ki şahsi düşüncem
zerre kadar güvensizlik hissi oluşturacak birini hayatıma almam
cüzdan karıştırmak tel karıştırmak bana göre değil .d
Güven sonsuz ve sınırsız bir şey değil ki zor inşaa edilir her an yıkılabilirinsan güvenmediği birini neden hayatına alır ki şahsi düşüncem
ya konuyla alakasız ama profilin çok iyi 🤭dogru *
Teoride evet : ) karistirilmaz..
ama benim sevgilimse alirim yaninda karistiririm , gizli karistirmam mesela.
ne dicek elleme mi dicek ; ))
ya konuyla alakasız ama profilin çok iyi 🤭
Guvenmek saydam olmalı. Kimseye %100 guvenmemelisin. Bir hata payı birakmadıgın surece yıkım buyuk olur. Tabi hayatinida tamamen sanrılara gommemeli insan. Ama sadece ahmaklar %100 guvenir. Bakin altini ciziyorum kimseye guvenmeyin hayati zehir edin demiyorum. Ama bir seyin kusursuzunu beklemek sizi hataya dusurur. Hepimizi daha dogrusu....insan güvenmediği birini neden hayatına alır ki şahsi düşüncem
hata demeyelim de sanırım kusursuzu beklemek insanı yanlızlaştırıyor .)Guvenmek saydam olmalı. Kimseye %100 guvenmemelisin. Bir hata payı birakmadıgın surece yıkım buyuk olur. Tabi hayatinida tamamen sanrılara gommemeli insan. Ama sadece ahmaklar %100 guvenir. Bakin altini ciziyorum kimseye guvenmeyin hayati zehir edin demiyorum. Ama bir seyin kusursuzunu beklemek sizi hataya dusurur. Hepimizi daha dogrusu....
İşte Yay...Guvenmek saydam olmalı. Kimseye %100 guvenmemelisin. Bir hata payı birakmadıgın surece yıkım buyuk olur. Tabi hayatinida tamamen sanrılara gommemeli insan. Ama sadece ahmaklar %100 guvenir. Bakin altini ciziyorum kimseye guvenmeyin hayati zehir edin demiyorum. Ama bir seyin kusursuzunu beklemek sizi hataya dusurur. Hepimizi daha dogrusu....
Bu şüphecilik, seni üzer... Bazı durumları yanliş anlıyor olabilirsin şüphe etmene gerek yoktur sadece oradan bakınca yanlişmiş gibi görünüyordurinsan güvenmediği birini neden hayatına alır ki şahsi düşüncem
%100 guvensen bile guvendigin kisinin elinde olmayan dis etkenlerden dahi hata yapmasi soz konusu olabilir. Iste buna hata payi birakmayan insanlar cok zor atlatiyor. Fazla iyilik timsali olmamaktan bahsediyorum aslında. Zaten gormus gecirmis ve modern zamanin bireyleri oldugumuz icin az cok ne kadar guvenebilecegimiz biz istemeden karar mekanizmamis tarafindan devreye giriyor. Haberler, belgeseller, toplumsal olaylar, sosyal medya...hata demeyelim de sanırım kusursuzu beklemek insanı yanlızlaştırıyor .)
güvensizlik hissi veren biriyle birlikte olmaktansa yanlızlığı tercih edebilirim .)
okurken uykum geldi .dd iyi geceler✨%100 guvensen bile guvendigin kisinin elinde olmayan dis etkenlerden dahi hata yapmasi soz konusu olabilir. Iste buna hata payi birakmayan insanlar cok zor atlatiyor. Fazla iyilik timsali olmamaktan bahsediyorum aslında. Zaten gormus gecirmis ve modern zamanin bireyleri oldugumuz icin az cok ne kadar guvenebilecegimiz biz istemeden karar mekanizmamis tarafindan devreye giriyor. Haberler, belgeseller, toplumsal olaylar, sosyal medya...
Bunlari bize gosteriyor. Bazen insan kendisine bile cok guvendiginde yanilgiya dusebiliyor. Kaldiki baska bir birey icin %100 guven olusabilsin. He bunu yapabilenler en fazla murid olup din konusunda kafayi bozanlardir sanirim.
Ihtiyar nasihati dinlemeye ihtiyacim yok diyon yani jababsbbabsokurken uykum geldi .dd iyi geceler✨
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.