İste fransiz erkeklerinin sonu....Sevgilim olsaydı , gider en güzel kırmızı güllerden bir buket yaptırıp daha sonra Ferhat Göçer in “bu sabah erken uyandım gittim sana güller aldım mutlu ol diye” parçasıyla fotolarımızın olduğu bi klip yapar cd ye atar güllerin içine bırakıp gider kapısına bırakıp zili çalar kaçardım
Mesajımı sabitleyin en üstte kalsın herkes görsün.İste fransiz erkeklerinin sonu....
İste fransiz erkeklerinin sonu....
Sevgilim olsaydı , gider en güzel kırmızı güllerden bir buket yaptırıp daha sonra Ferhat Göçer in “bu sabah erken uyandım gittim sana güller aldım mutlu ol diye” parçasıyla fotolarımızın olduğu bi klip yapar cd ye atar güllerin içine bırakıp gider kapısına bırakıp zili çalar kaçardım
Ben onunla üzülmeyede varım :dBu adami üzerler...
Ferhat göçer iyiydi be abi kafa karıştırma :dUykulu gözlerle döndüm rüyamdan
Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından 😉
Hanim belki sari laleler isteyecek..onlara ilavetende, mfö sari laleler..Sevgilim olsaydı , gider en güzel kırmızı güllerden bir buket yaptırıp daha sonra Ferhat Göçer in “bu sabah erken uyandım gittim sana güller aldım mutlu ol diye” parçasıyla fotolarımızın olduğu bi klip yapar cd ye atar güllerin içine bırakıp gider kapısına bırakıp zili çalar kaçardım
Bunu sonra okudumUykulu gözlerle döndüm rüyamdan
Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından 😉
Katılıyorum +1Kızlar bir sorum var? Neden değer görmediğiniz yerde kalmaya ısrar ediyorsunuz? Almıyor, önemsemiyor, sevmiyor net.
O seni sevmiyor... Sevmiyor. Başkasının önüne dünyaları serebilir, erkekler salak ya da duygusuz değil. Sadece sana almak istemiyor.
Benden de +1 aldınKızlar bir sorum var? Neden değer görmediğiniz yerde kalmaya ısrar ediyorsunuz? Almıyor, önemsemiyor, sevmiyor net.
O seni sevmiyor... Sevmiyor. Başkasının önüne dünyaları serebilir, erkekler salak ya da duygusuz değil. Sadece sana almak istemiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.