Helal valla chen sevgilim olsa simdiye kadar igde ormani olurdu.@simbat iğde ağacı bile alıyor... Demek ki alan var onu bırak alanla devam et
Kamu spotu olmus:). Etmeyin...igde agaci da alin.Sevgilinize çiçek almayı ihmal etmeyin
Manası kalmaz evet ama bir adam sevdiği kadına niçin bir şey almamakta ısrar eder o zaman burada sevgi yok bana göre sadece ihtiyaçları için kullanıyor ve elinde tutuyorben aldirirsam kalmazki bi rmanasi .
Manası kalmaz evet ama bir adam sevdiği kadına niçin bir şey almamakta ısrar eder o zaman burada sevgi yok bana göre sadece ihtiyaçları için kullanıyor ve elinde tutuyor
Seven insan şımartır, hiç böyle şey görmedim ne biçim aşk
Empati yapacak olursan peki? Diyelim soruyu soran kız sensin ve uzun zamandır hiç bu şekilde davranıyor sevgilin /eşin /nişanlın ya da her neyseillaki alir ama ben aldirtmam : )
Empati yapacak olursan peki? Diyelim soruyu soran kız sensin ve uzun zamandır hiç bu şekilde davranıyor sevgilin /eşin /nişanlın ya da her neyse
Gördüğümüz gibi aklın yolu bir her türlü aynı noktada buluşuyoruzömür boyu hediye almasa diye bir sey yok . alacak tabi ki.
almiorsa sevmiordur.
Benim önüme kirmizi halilari sermiorsa , orda yanlis birsey vardir.
Caba yoksa, ugras yoksa ben ne yapayim o adami @Chen ..
Ama yapmayan bir adama ben aldirtmam ki, manasi kalmaz...
yol ver gitsin.
Gördüğümüz gibi aklın yolu bir her türlü aynı noktada buluşuyoruz
günlük tutmaya başla orda çicek alınmadığı için nasıl psikolojik buhranlara yasadığını ağlamaklı bur dille anlta hatta sayfalara göz yaşını akıl akmıyorsa su ile islat mürekkep hafif dağılsın sonra bunu elemanın yanında unutmuş gibi yap.
ahh be nelerlee sınandıkk 🚬🚬seytanin aklina gelmez ; )))
Benim bile aklima gelmez wuuuu...ahh be nelerlee sınandıkk 🚬🚬
ahh be nelerlee sınandıkk 🚬🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.