Satranç oynamayı biliyormusun?

CaT

🎈
Board Admin
Merak ettim aramizda kaç kişi satranç oynayabiliyor?

Jan Böhmermann Game GIF by ZDF Magazin Royale

rick

Bronz Üye
bu sene öğrendim valla... artık futbol maçı yerine eski satranç maçlarını izliyorum... ne keyif alıyorsam bende anlamadım... demek geç gelen akıl parıldar :D

alcatraz

🍻
Elmas Üye
bu sene öğrendim valla... artık futbol maçı yerine eski satranç maçlarını izliyorum... ne keyif alıyorsam bende anlamadım... demek geç gelen akıl parıldar :D
bende bi ara psikopat gibi bilardo snooker turnuvasını takip ederdim. ne anlıyorum ? hiç. izliyor muydum ? kaçırmıyordum :D ben keyfime bakarım.
yabancı müzik dinlemek gibi... sana hissettirdiği hoşuna gidiyor. ne dediğini umursamıyorsun...

rick

Bronz Üye
Ben bilmiyom ya :/

Bi ara bi canli yayina katilmistim, pat diye soruldu bu bana herkes biliyormus bi ben bilmiyom :/
nasıl oynandığını tabi biliyordum ama ilgimi çekmiyordu... bu sene böyle ne hikmetse aklıma yatmaya başladı... baya baya zengin bir sürü olasılık var fakat işi bilenlerin çoğu ezbere kaçtığı için, her şey gibi bununda ruhu bitmiş olabilir :D

kesin çok iyi öğretici egzersizler vardır fakat ben pataküte gitmek daha hoş...

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
meşhur chess.com sitesinin ana yayıncıları iki türk çocuk... genellikle onların içeriklerine bakıyorum... bobby fischer hakkındaysa dizi olabilir :D
1692822166542.png
Satranç yıllardır oynamadım eskiden meraklısıydım. Ben oyun izlemeyi pek sevmem oynamayı severim 🤗
Diziyi çok beğenmiştim. İlgini çeker belki şöyle bıraktım.

Üst Alt