hemen.
tamam ayarlarız onu (:Hemen olmaz,yarin is var randevulasalim shsjsjs
bende bi ara psikopat gibi bilardo snooker turnuvasını takip ederdim. ne anlıyorum ? hiç. izliyor muydum ? kaçırmıyordum ben keyfime bakarım.bu sene öğrendim valla... artık futbol maçı yerine eski satranç maçlarını izliyorum... ne keyif alıyorsam bende anlamadım... demek geç gelen akıl parıldar
bu sene öğrendim valla... artık futbol maçı yerine eski satranç maçlarını izliyorum... ne keyif alıyorsam bende anlamadım... demek geç gelen akıl parıldar
hatırlattın bir el atayım dedim, kilitledi beni bilgisayar
Ekli dosyayı görüntüle 9980
nasıl oynandığını tabi biliyordum ama ilgimi çekmiyordu... bu sene böyle ne hikmetse aklıma yatmaya başladı... baya baya zengin bir sürü olasılık var fakat işi bilenlerin çoğu ezbere kaçtığı için, her şey gibi bununda ruhu bitmiş olabilirBen bilmiyom ya :/
Bi ara bi canli yayina katilmistim, pat diye soruldu bu bana herkes biliyormus bi ben bilmiyom :/
Satrançla alakalı bir dizi vardı merak ederim dersen ismine bakarımbu sene öğrendim valla... artık futbol maçı yerine eski satranç maçlarını izliyorum... ne keyif alıyorsam bende anlamadım... demek geç gelen akıl parıldar
meşhur chess.com sitesinin ana yayıncıları iki türk çocuk... genellikle onların içeriklerine bakıyorum... bobby fischer hakkındaysa dizi olabilirSatrançla alakalı bir dizi vardı merak ederim dersen ismine bakarım
meşhur chess.com sitesinin ana yayıncıları iki türk çocuk... genellikle onların içeriklerine bakıyorum... bobby fischer hakkındaysa dizi olabilir
güzel diziydi...Ekli dosyayı görüntüle 9981
Satranç yıllardır oynamadım eskiden meraklısıydım. Ben oyun izlemeyi pek sevmem oynamayı severim 🤗
Diziyi çok beğenmiştim. İlgini çeker belki şöyle bıraktım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.