Evet
Yegenlerime de ögrettim..komsu cocuklari ve onlarin arkadaslarina da..
Para almadim..
Kirilip gidiyorBana da öğretsene hazır elin değmişken. At burnunun dikine mi gidiyodu
Kirilip gidiyor
kapışalım. zaten beni görmüyorsunda , yaptığım hamleleri de fark etmezsin !Yalan söyleyeni.....? Udkgkg
Ya çen trip mi atıyonkapışalım. zaten beni görmüyorsunda , yaptığım hamleleri de fark etmezsin !
nasıl iyi yapıyor muyum ? xjsjdjjdn dozu iyi mi ? arttırayım mı ?Ya çen trip mi atıyon
Bi satranç kapışmasına iş çözülürnasıl iyi yapıyor muyum ? xjsjdjjdn dozu iyi mi ? arttırayım mı ?
kapışalım. zaten beni görmüyorsunda , yaptığım hamleleri de fark etmezsin !
hemen.BANA ÖGRET!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.