yok valla keyfine bakıyor o evde birimizin tadı kaçınca diğerininkide kalmıyorOh yarasın🤪 afiyet bal şeker olsun. Zaten başının etini yemezsen neden evlenesin di mi 🤪
Gerçek bağınız var demek ki @nunu 🤗 Allah bozmasın.yok valla keyfine bakıyor o evde birimizin tadı kaçınca diğerininkide kalmıyor
Amin teşekkürler herkesin gönlünden geçen kendisini bulsunduGerçek bağınız var demek ki @nunu 🤗 Allah bozmasın.
Aslında evlenmek güzel ten uyumu fikir uyumu gerekBence direkt evlenmesinlerr:))))
17 yılla bahsi arttırıyorum..5 yıllık evliyim buyrun efenim ahahah
Yenecek et kalmadı artık.Oh yarasın🤪 afiyet bal şeker olsun. Zaten başının etini yemezsen neden evlenesin di mi 🤪
Darısı bana ne diyim 🌸17 yılla bahsi arttırıyorum..
Sen yaşlanmışsın. Birde o kadar yıl Kalmasın bir zahmet:)))))))Yenecek et kalmadı artık.
Bazen de hiçbir sebebe gerek yok ki:)Aslında evlenmek güzel ten uyumu fikir uyumu gerek
Aslında çoğu insan 2. evlilikten çok korkar ama 2. evlilik birinciye göre daha sağlam oluyor. İlkinde aşktan kelebekler uçuşuyor, yaşımız daha genç oluyor ve en önemlisi hayatı bilmiyoruz. 2 evlilik tamamen tedbirli oluyor kendini bilen kaliteli insanlarla birleşirse yolunuz tabiNeden surekli ayni kisinin hayatini mahfediyorsunuz, bosaninda birazda baskalarinin haystini mahfedin 🤔
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.