Şaka yapıyorum yav, ben en son 20 küsür sene önce bizim buraların köylerinde gezerdim direksiyon dersleri alırken orada gördüydüm şalvarlı kızSenin için yarın çarşıda 1-2 tanesini çekerdimde yakalanır afgan suri ye çıkar adım linç ederler. En iyisi googleye bak çıkar belki. Çıkmazsa instagram da dersim kızı diye arat çıkar baba.
kıskandı kıskandı çaktırmaKonu ; şalvarlı seksi güzel kızlar.
Ne konuşalım bütçe görüşmesi mi?
:)
seni es geçmedi değil mi?Bütün ülkenin kızlarını yoklamış @Es1967
Daha benle tanışmadı Tuncelide olsam işim sakattıseni es geçmedi değil mi?
şalvar yakışıyor mu diye ekleyelim kldşs yanlış anlaşılma olmasın
dualarımız seninleDaha benle tanışmadı Tuncelide olsam işim sakattı
Senin mi onun mu ?Daha benle tanışmadı Tuncelide olsam işim sakattı
Kendimi riske atmam şehrime gelmeO zaman vakit geldi.
Malum soruyu sorayım.
Nerelisin ?
Büyük ihtimalle daha önce gelmişimdir. Söyle sen :)Kendimi riske atmam şehrime gelme
Şehrimi tehlikeden korumam lazım :)))Büyük ihtimalle daha önce gelmişimdir. Söyle sen :)
Adamı çatlatırsın ha.Şehrimi tehlikeden korumam lazım :)))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.