Bozuk lamba gibi gözler nedirYalandan sesler çıkınca anlarsınız. Ve de gözleri ara sıra bozuk lamba gibi olmuyosa...
Bozuk lamba gibi gözler nedirYalandan sesler çıkınca anlarsınız. Ve de gözleri ara sıra bozuk lamba gibi olmuyosa...
Eee bunun da sahtesini yaparlarsa?
@Chen bak işte millet anlamış benzetmeyi...
Efendim nasıl bir şey istiyorsunuz acaba ?resimlere bakarak geçiştirdiğim bir forum daha
@SleepleSsS imle sahtesini yaşamak ne mümkün
konusuz resimlere bakınıyordum... nerde yazacak hal...Efendim nasıl bir şey istiyorsunuz acaba ?
@SleepleSsS in fantazisel maceraları aklımı alır@Barbara bu konuyu bekliyormuş bilseydik daha önce acardik konuyu çiçeğimmmm
Nasıl resimler olsun isterdin forumda 😍konusuz resimlere bakınıyordum... nerde yazacak hal...
Ah benim üzümlü cupkekim ramazan nedeniyle kapalıyız@SleepleSsS in fantazisel maceraları aklımı alır
Polis zoruyla mı açtıralım?Ah benim üzümlü cupkekim ramazan nedeniyle kapalıyız
kelepçe mi ouvvvvvvvvPolis zoruyla mı açtıralım?
Tomurcuktan sonra Bi gülme geldi akşam sigaramı içerken okuyacağim devamı... tomurcuğa kadar olan kısımda yine muazzamlığını konuşturmuşsunBelki de esinin psikolojisini bozmamak icin yapiyordur nabshd
Asil bir davranis diyemeyecegim.
Gozler yukari kayip bacaklar titredigi surece bu problem rol yapan veyahut yapmayan kisinin sorunu. Eger derinlemesine olmayan sebepten erkek yetersiz kaliyor ise baska sekilde de kadının orgazm olmasını saglayabilir. Vajinanin ust kisminda bulunan tomurcugua baski uygulaması kafi
Ulke de bir cok erkegin kadindan oral seks bekleyip kadına yapmaktan igrenmesinden kaynaklı bir durum. Simdi bana guluyor olabilirsiniz ama bunlar gercek arkadaslar aksjndnd
Vajina o esnada islandiginda erkegin tahammul sinirini zorlayan bir koku salgilar. Bu yuzden erkekler genelde oral yapmaktan kacinir ve cogu zaman uzun tutabilecek ve kadinin orgazm olmasini saglayamayabilir.
Kadınlar erkekler kadar kolay orgazm olamaz. Ama sayi bakimindan daha fazla sayida olabilirler. Ulke de bazi ahlaki normların ogretilmemesi ve cinselligin yanlis yapilanmasıda bir ornek. Simdi bunlari anlattigim icin terbiyesiz atfedilecegim bir toplumda yasiyoruz mesela.
Zeki hallerin...kelepçe mi ouvvvvvvvv
Güvenlik kelimesini belirlesek iyi olarZeki hallerin...
Yanlisim varsa duzelt gulme gelmesin iste bu saglikla alakali bir durum jansbshTomurcuktan sonra Bi gülme geldi akşam sigaramı içerken okuyacağim devamı... tomurcuğa kadar olan kısımda yine muazzamlığını konuşturmuşsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.