S
Serçe
Dün sarhoştum 😏Omuzlarım geniş ama esmer değilim ayrıca başım bağlı.. Fakat yinede gitmeaaağğğğğ...
Dün sarhoştum 😏Omuzlarım geniş ama esmer değilim ayrıca başım bağlı.. Fakat yinede gitmeaaağğğğğ...
Uuuuu pihhh bileydik..Dün sarhoştum 😏
Burdayım ♥️Serçe bu ne konuyu yeni gördüm nereye böyle???
Gitme bir yere
Bir hayvan canımı sıktı fakat hallettim istiyor ise o gitsin değil mi?çok daha fazlası var ama gitmezsen tabi cbxcnvnbxbcb
haa birdee neden gittigini soylemedin daha gitmeyecek gibiydin 🚬
Serçe hanım eğer olurda gidecek olursanız, altını bana bırakın. Üyeliğinizdeki altın*Burdayım ♥️
Okadar dillendirdiniz @Chen hanım hala size yetki bahşetmedi mi acabası ?Serçe hanım eğer olurda gidecek olursanız, altını bana bırakın. Üyeliğinizdeki altın*
Seni çok sempatik buluyorum :)bu gitme olayları falan geçip gittiğine göre rutinimize dönelim cncnznfeuru
Altında 1121 olmuş..Serçe hanım eğer olurda gidecek olursanız, altını bana bırakın. Üyeliğinizdeki altın*
Neyi dillendirdik o kadar? :)Okadar dillendirdiniz @Chen hanım hala size yetki bahşetmedi mi acabası ?
aradığım açık sözlülük bu işte ((((: ben de seni hem sempatik hemde hoş buluyorum cncbzbxbzhSeni çok sempatik buluyorum :)
Ben yetki istemedim. Benim amacım altın. Altına özel bi ilgim var.Okadar dillendirdiniz @Chen hanım hala size yetki bahşetmedi mi acabası ?
Efendim hani siz yazdınız ya" ver yetkiyi gör etkiyi "Neyi dillendirdik o kadar? :)
Nerde satılıyor o fiyata? O fiyata satış yok ben daha dün 1 kilo almak istedim 1135 tl olduğu için 1 gram aldım :)Altında 1121 olmuş..
Omuzların kaç santim? ssjsjsaradığım açık sözlülük bu işte ((((: ben de seni hem sempatik hemde hoş buluyorum cncbzbxbzh
Kapalı çarşıdan temin edebilirsin.. Bugün düne göre düşü oldu bir miktar...!Nerde satılıyor o fiyata? O fiyata satış yok ben daha dün 1 kilo almak istedim 1135 tl olduğu için 1 gram aldım :)
Evet bu cümleler bana ait. Haklısınız. Tşk. 🌹Efendim hani siz yazdınız ya" ver yetkiyi gör etkiyi "
" ben yetkili bir abiye benzemiyorum " falan filan
İçinizde var sizin yetki hazzı anlıyor musunuz acaba? Hani olursanız biraz sakinleşirsiniz diye düşünüyorum.. Saygılar
Yo yo yetki sizin için bir etki lütfen süper moderatör olarak görüyorum artık sizi kim bilir admin bile olursunuzBen yetki istemedim. Benim amacım altın. Altına özel bi ilgim var.
Tamam olmuyorum hiç bişey. 😒Yo yo yetki sizin için bir etki lütfen süper moderatör olarak görüyorum artık sizi kim bilir admin bile olursunuz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.