bu deliklerin nereye gittiğini bende görmek istiyorum jdhdjf xjzbdbdtavşan deliğinin gittiği yerleri
bu deliklerin nereye gittiğini bende görmek istiyorum jdhdjf xjzbdbdtavşan deliğinin gittiği yerleri
Yalnız öyle bir şey olduysa yarın olay çıkartırım bu evde jdjdjdjdjddEspiri yapiom be annem
bu deliklerin nereye gittiğini bende görmek istiyorum jdhdjf xjzbdbd
@Adrasteia senin şu tepkileri yok mu? İnsanı güldürüyor. Hep doğal kal emi.Bu ne be, kime yazdın sen bunu?
Uykusuzluk mu çarptı kuzum seni zjdjsjsshsh
Ben bir tek utanınca sessizleşiyorum, ne diyeceğimi bilemedim buna.@Adrasteia senin şu tepkileri yok mu? İnsanı güldürüyor. Hep doğal kal emi.
Evet utanınca, eli ayağına dolaşıyor lşaskdBen bir tek utanınca sessizleşiyorum, ne diyeceğimi bilemedim buna.
Teşekkürler 😳💞
+Utangaç kızlar kulübü kuracağım, hala kaldı mı?
Beni 2007den beri bilen ve yüz yüze gören biri olaraktan söylüyor. 😳Evet utanınca, eli ayağına dolaşıyor lşaskd
Yanaklarım da kızarıyor djdjdEvet utanınca, eli ayağına dolaşıyor lşaskd
Evet kaşı gözü eli kolu bağımsızlığını ilan ediyor birde lkjadYanaklarım da kızarıyor djdjd
Tamam, bu kadar deşifre etme djdjdjjdEvet kaşı gözü eli kolu bağımsızlığını ilan ediyor birde lkjad
Siteyle bir dünya uğraştıktan sonra ifşa mod onEvet kaşı gözü eli kolu bağımsızlığını ilan ediyor birde lkjad
Hiç bilmiyorum, daha da kimseye mesaj atmadım çünkü jdjdjdjdproblem çözülmüştü.d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.