bunlar nasi konular bole abbaw
içine su doldurulup kafaya atılabilir
@SleepleSsS in zevkine biraktim o kısmını belki damak tadı uygun değildir kfkdOzaman bari cilek aromali alinsinda, tatli olsun jdksks
Ozaman bari cilek aromali alinsinda, tatli olsun jdksks
çilekli mi seviyonuz siz@SleepleSsS in zevkine biraktim o kısmını belki damak tadı uygun değildir kfkd
Bilmiyorum ben patlamadımçilekli mi seviyonuz siz
şlkşlkşlkşlkşlk
plastik tadı geliyor mu
ben lateks kullanımına karşıyımBilmiyorum ben patlamadım
Sen deneyince bizi de bilgilendirir misin lütfen
Mısır patlacaksın işte içindekullaninca ne zevki kalacak
Let's ten tene kullanmayın. patlıyor. Yada benim zmazingom fazla geliyor ona bilemiyom.
Bir kişilik yüklemiyorum ona. AYgıt, zamazingo bunlarla betimliyorumZmazingom diye mi hitap ediyorsun?
Bir kişilik yüklemiyorum ona. AYgıt, zamazingo bunlarla betimliyorum
Cilgin bogam falan da diyormusun arada? Yada baska vahsi hayvanlar?
Yok canım. Lümpen miyim ben? Görenlerin dili tutulduğu için de bir sıfat yüklenemedi hala. Kendimin değil, başkalarının bir ad vermesini bekliyorum. Hoş, bir kahramanlık yapmasını da bekliyor olabilir insanlar.. Bilemiyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.