Kalp mecazen kırılıyor ama... 🤓Kalp bile kırılıyor
Kalp mecazen kırılıyor ama... 🤓Kalp bile kırılıyor
Korkma. Korktuğun başına gelir.Kalp mecazen kırılıyor ama... 🤓
Korkum yok, kırılmaz. 😶Korkma. Korktuğun başına gelir.
Demir bile bükülüyorKorkum yok, kırılmaz. 😶
Konu kilit. 😁Demir bile bükülüyor
Bana hava hoş ileride başima gelme ihtimali olmadiğindan içimde rahatlık varKırılan düşünsün niye bukadar dert ediyonuz 😂
Az önce Twitter'da karşıma çıkana hele
Bazen aklımdan geçen bile karşıma çıkıyor. 😄Bu sistem çok can sıkıcı geçen arkadaş halı atmış bütün sitelerde halı reklamı çıkmaya başladı
Ben videosunu gördüm ama parodi mi nedir onu anlayamadımKimse bu görseli atmamış
Gerçek. Konuşulan ağıza bakarsak Hatay gibi geldi bana.Ben videosunu gördüm ama parodi mi nedir onu anlayamadım
İnanmıyorummmmm kurmaca olduğunu düşünmüştümGerçek. Konuşulan ağıza bakarsak Hatay gibi geldi bana.
İnanmıyorummmmm kurmaca olduğunu düşünmüştüm
bu saatten sonra bana tekerlek mi desinler yani...Sünnet olan çocuklara korumalıklı külot alıyorlar bir düşün istersen hayati organ neticede 🥰
Boksörlerin dişlik takması kadar doğalbu saatten sonra bana tekerlek mi desinler yani...
olmaz...
mahalleli benimle billur geçebilir.
başka öneri alayım ?
cuma günü halı saha macında denicem.Boksörlerin dişlik takması kadar doğal
Her şey insan için. Neler var neler.Öyle ilişki mi var @veronikaolmekistiyor kurmaca olduğunu düşündürüyor bu yüzden
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.