pi'yi 3'tenBuçuğu aldirip düz hesap mi yaptırcaksın @Klaus
Ben hesap kitaptan anlamıyorum şimdi burda Bi kalem hatası filan yaparız @-a- beyin rakamlarla arası daha iyi konuyu ehline bırakıyorumpi'yi 3'ten
pipi'yi 15'ten mi alcaz hocam ?
Hariç mi? Dahil mi?
Hocam benim uzmanlık alanım değil ama, neden sözü bana bıraktınız?evet hocam söz sende @-a-
Heee rakam şeysinden dolayı bana bıraktınız sözü. Size kaç lazım? Yardımcı olmaya çalışalım. :)Ben hesap kitaptan anlamıyorum şimdi burda Bi kalem hatası filan yaparız @-a- beyin rakamlarla arası daha iyi konuyu ehline bırakıyorum
ben rakamı merak ettim hocam ötesi beni irdelemz (:Heee rakam şeysinden dolayı bana bıraktınız sözü. Size kaç lazım? Yardımcı olmaya çalışalım. :)
Duyduğuma göre belli bi rakamdan sonrasının önemi çok yokmuş ama o rakam kaç onu bilemedim. Yani şey gibi sanırım, sürekli dayak yiyen bir kişinin suratının köseleye dönmesi gibi.ben rakamı merak ettim hocam ötesi beni irdelemz (:
Bizlik bi problem yok ya arz talep meselesi klasjdBüyüklüğüyle övünülen tek organ olduğu için küçülten nadir çıkar. d
Doktor hiç büyüğünü görmemiş... Şehir efsanesi demek kiBüyüklüğüyle övünülen tek organ olduğu için küçülten nadir çıkar. d
Çok mazoşist talepleri olan kadınlar olabilir. asadafsBizlik bi problem yok ya arz talep meselesi klasjd
50 bin çeşidini gördüğü için hepsi aynı gelmiştir. adafafsDoktor hiç büyüğünü görmemiş... Şehir efsanesi demek ki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.