Ben almıyım o zaman vazgeçtim bu sevdadan eldeki hiç yoktan iyidir..His azalıyormuş benden demesi...
Ben almıyım o zaman vazgeçtim bu sevdadan eldeki hiç yoktan iyidir..His azalıyormuş benden demesi...
şimdi şöle bu operasyonu yaptırmamızın nedeni ile elde ettiğimiz sonuç arasında beklentimiz karşılanmıyor ise operasyonu yapan hekim hakkında yasal yollara başvurabiliriz.o ne loo anlayacağımız dilden konuş...
Zati CipraLex den ötürü başım belada...Aha ben almıyım kalpten gidemem öbür tarafa daha gencim..
Neyi değiştireceğiz anlayamadım kocayı mı organını mı hastaneyi mişekerim hekim hatası, tazminat davası çakarız.
tüketici yasası kapsamında değerlendirecek olursak misli ile değişim de talep edebiliriz.
organ değişmeyeceğine göre ve bu konu seni alakadar etmediğine göre parayı alıcaz para ile cinsiyet değiştirip neyse...Neyi değiştireceğiz anlayamadım kocayı mı organını mı hastaneyi mi
Eldekiyle yetinmeyi bilecen...En iyisi elletmemek....
pek tabi ki de organın misli ile değişimi söz konusu olacakNeyi değiştireceğiz anlayamadım kocayı mı organını mı hastaneyi mi
seçim hakkımız varorgan değişmeyeceğine göre ve bu konu seni alakadar etmediğine göre parayı alıcaz para ile cinsiyet değiştirip neyse...
seçim hakkımız var
tazminat da söz konusu olabilir misli ile değişim de
yasa burada size 2 li bir seçim imkanı sunuyor isterseniz şeyiniz karşılığı para ya da ürün ki bu olayda şeyin misli ile değişimiŞey gittikten sonra parayi napak djjdjsjsjs
yasa burada size 2 li bir seçim imkanı sunuyor isterseniz şeyiniz karşılığı para ya da ürün ki bu olayda şeyin misli ile değişimi
not: misli yani x2
not2: bir şeyin yanına bir şey daha yapacaklar yani duble başlıklı gibi
Ben dedim aldığımız para ile cinsiyet değiştiriyoruz. Giden gitmiştir yerine yenidi gelmez. Gerçi tıp ilerledi rüzgar erkoçlar a nasıl bişi yaptılar acaba görmek lazım bi...Şey gittikten sonra parayi napak djjdjsjsjs
öyle deme rüzgar erkoçlar diyorum onu bi görmek lazım..Ayy işler tazminat filan durumuna dönüşünce Allah başa vermesin böyle seyleri Yaa mal değil ki yerine yenisini koysan
Ne koyarsan koy yerini tutmaz..
Kendisine yetecek kadarsa, onu mutlu ediyorsa gördüğümüz bizi de mutlu edecek diye bişi yok Kı xjxndöyle deme rüzgar erkoçlar diyorum onu bi görmek lazım..
neyse konuyu önemli olan işlevi diyerek kapatalım bence...Kendisine yetecek kadarsa, onu mutlu ediyorsa gördüğümüz bizi de mutlu edecek diye bişi yok Kı xjxnd
Kadınlara baskı yapıyorsunuz ama 😁Vücudun heryeriyle de oynanmaz ki
Bu yoruma koptummŞey gittikten sonra parayi napak djjdjsjsjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.