Ben kimseden bahsetmiyorum, konuya yorum yaptım. El avuç bilemem 🙂Kimden bahsediyoruz ki ele avuca gelir bir mesele bile değil fmxk
Ben kimseden bahsetmiyorum, konuya yorum yaptım. El avuç bilemem 🙂Kimden bahsediyoruz ki ele avuca gelir bir mesele bile değil fmxk
Beyefendiciğim şöyle açiklık getireyim birisi sizinleyken değerlidir, birlikte değilseniz artık kıymeti kalmaz kahvelerin de hatırı kalmazBen kimseden bahsetmiyorum, konuya yorum yaptım. El avuç bilemem 🙂
Açıklama için teşekkürler hanımefendiciğim 😀Beyefendiciğim şöyle açiklık getireyim birisi sizinleyken değerlidir, birlikte değilseniz artık kıymeti kalmaz kahvelerin de hatırı kalmaz
Siz de başkası ile hatıralar biriktirirken değersiz olanı hatırlamazsınız bile
Biz muallak bir kimseden söz ediyoruz jfkdAçıklama için teşekkürler hanımefendiciğim 😀
Belki o biriktirmiyordur siz dediğiniz kişi, bilemezsiniz.
Biz de meçhul bir kimseden bahsettik.Biz muallak bir kimseden söz ediyoruz jfkd
Bilemiyorum istediği yerde kıymetlensin
Kız kardeşim günlük atar bunu bana güne motive eden sloganı ahah ))
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir diyorsun yani 😂@-a- giden üzerine çok da yoğun düşüncelere dalip irdelememek lazım..Adı üstünde gitmiş.
Ya nickini tablamak mesele bu arada, sana cici bir nick alalım forumcak bayram hediyesi .)
Sonuna da ekler "iğrenç esprimle güne merhaba" .)))))Kız kardeşim günlük atar bunu bana güne motive eden sloganı ahah ))
Heee bu arada niki toplanıp tek harfe düşüttürebilirseniz, kurbanın ciğerini kızartıp komşulara dağıtmış kadar sevaba girersiniz. ☺️@-a- giden üzerine çok da yoğun düşüncelere dalip irdelememek lazım..Adı üstünde gitmiş.
Ya nickini tablamak mesele bu arada, sana cici bir nick alalım forumcak bayram hediyesi .)
Tek harf ne ya,ses terbiyesi mi yapıyoruz.) Şöyle güzel bir nick bulalım.Heee bu arada niki toplanıp tek harfe düşüttürebilirseniz, kurbanın ciğerini kızartıp komşulara dağıtmış kadar sevaba girersiniz. ☺️
Hiç anlamam nik işinden.Tek harf ne ya,ses terbiyesi mi yapıyoruz.) Şöyle güzel bir nick bulalım.
Yaaa .)) Sesli güldüm ahahaHiç anlamam nik işinden.
Peki @1 bu nasıl? 😂 en azındam okurken 3 ses çıkıyor ağızdan.
Cin yapalım 3 harfli olur jfjx ikinin de 3 harfi var istersen1 nasıl sevgili @Chen ? Üç harfli sonuçta
3 harf isteyen sizsiniz. Ben tek harf istiyorum 😀Cin yapalım 3 harfli olur jfjx ikinin de 3 harfi var istersen
a seviyor ise bol a'lı nick bulalım.))Cin yapalım 3 harfli olur jfjx ikinin de 3 harfi var istersen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.