Erkekler hala sevmeyi biliyor değişen bir şey yok.O eski zamanlarda erkekler sevmeyi biliyordu bence, daha masumdu her şey. İnsan sevdiğine yapıyor böyle şeyleri, söylemeye bile gerek kalmadan yapılabiliyor 🚬
Birbirinizi sevin o zamanErkekler hala sevmeyi biliyor değişen bir şey yok.
Sorun Kadınlar sevilmeyi hak etmiyor.
Ehehe
Hep köylü kurnazlığı bu söylemeden yaptırma çabaları… sonra bir sorun olunca ben mi istedim yapmasaydın diyebilmek için.O eski zamanlarda erkekler sevmeyi biliyordu bence, daha masumdu her şey. İnsan sevdiğine yapıyor böyle şeyleri, söylemeye bile gerek kalmadan yapılabiliyor 🚬
Güya köylü milletin efendisiydi..Hep köylü kurnazlığı bu söylemeden yaptırma çabaları… sonra bir sorun olunca ben mi istedim yapmasaydın diyebilmek için.
Taraflar isteklerini açık ve net şekilde die getirmeli yapılması için hatta bazı şeyler dilekçe ile istenmeli. Bak sen istedin diyebilmek için!
@Chen zaten efendimizGüya köylü milletin efendisiydi..
Bi de şu köylü chen in yazdıklarına bak.
Çok fenalar anacığım çok
Köylü milletinin efendisi o.@Chen zaten efendimiz
@Frenk @Es1967 organize mi olmaya çalıştınız siz mfckxk
Siz en büyük sürprizi yapabildiniz mi kızlara?
View: https://www.instagram.com/reel/C2GFWrwMv7b/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Çocuğa bakın
Yaaa çen öyle tatlı mıydın kiBu videodaki çocuk ben miyim acaba
Sonra büyüdük ve kirlendi dünya
Eskiden öyleydim daha bile tatlı olabilirim ama sonra tatlı taraflarım yep yağmurlarda eridiYaaa çen öyle tatlı mıydın ki
Öyle düşünme, eriyen yerlerin toprağa karışıp daha kuvvetli çıkarEskiden öyleydim daha bile tatlı olabilirim ama sonra tatlı taraflarım yep yağmurlarda eridi
işte ilgi sevgi ile büyür daha kuvvetli haklısınÖyle düşünme, eriyen yerlerin toprağa karışıp daha kuvvetli çıkar
Küllerinden doğişte ilgi sevgi ile büyür daha kuvvetli haklısın
ZekiSubliminal bir mesaj bu
Dış güçler mi?illa diyosunuz ki uchiha banlansın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.