Bir öğrenci ısrarla geliyordu sanki okula?Uzaktan eğitim, boş okul
Yabancıydı o, ona Türkçe konuşma ve okuma yazma öğretiyordum.Bir öğrenci ısrarla geliyordu sanki okula?
Tabii annesiyle geldiğini de hatırlıyorumYabancıydı o, ona Türkçe konuşma ve okuma yazma öğretiyordum.
Vuhuuu neler de hatırlıyor (ağzını ayırıp hayran hayran bakan emoji)
Uffff galiba etkilendim 😂Tabii annesiyle geldiğini de hatırlıyorum
Ya yaşliysak şey değiliz ya senin salata yaptiğin günü bile hatırlıyorum kfkdkUffff galiba etkilendim 😂
Çoğu zaman salata yapıyorum zaten 😂Ya yaşliysak şey değiliz ya senin salata yaptiğin günü bile hatırlıyorum kfkdk
Benim her yaptiğin denk gelmem mümkün değil 🚬 çiğ köfteye de denk gelmiştim yaÇoğu zaman salata yapıyorum zaten 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.