Yok belfora sövecez..Bana söv
Yok belfora sövecez..Bana söv
Yok belfora sövecez..
Birilerinin bana sövmesi gerçekten hiç problem değil, ya bende karşılık vermek istersem? : (
Söv kanka ya. Sorun yok. Gevşeklik onlayn bizde.
Ay kekoluğumun güzelliği...
O değil de biz hiç küfür ettik mi? Yani ettik de tam değil sanki... k ile başlayanı çok kullanırız.
Onu da hak ediyor/lar kimseye haksız yere demeyiz, hala devam mesleğine... töbeValla ben hiç hatırlamıyorum. Özel konuşmalarımızda bile çok nadir ederiz. Anca o dediğini işte.
Tatlı ses kayıtlarım ve sesim olduğu doğrudur... juju bunu bilir...Melonun bende çok tatlı ses kayıtları var juju duymak istersen asdlkjasdjlksa
Tatlı ses kayıtlarım ve sesim olduğu doğrudur... juju bunu bilir...
Sen bana küfür ediyor demeye mi çalışıyorsun? Dur atayım buraya bakalım ediyor muyum etmiyor muyum...içeriği hakkında bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum çünkü öyleymiş gibi konuşmuyor alskjdasjlkşdas
Melonun bende çok tatlı ses kayıtları var juju duymak istersen asdlkjasdjlksa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.