Cünkii kalp kalbe karsi 😁Yemin ederim aynısını düşündüm kljasd
Zevkle karişinca hangi hissin baskın çıkacağı anlaşilma iş olabilir zevk anında yapmayı deneyin bir de hanımciğimAhahah nefesini tutarak ölmek.. suan tuaf olacak ama bi defa denedim.. ölmek icin degil mümkünmü diye jdjyjdjdjks olmadi otomatik nefes aliniyo
inan bana hafizami sildirme gibi bir teknoloji olsa dusunmeden cogu seyi sildirirdim. ama devam maalesefİnsanlar neler biliyor ya
Nerden öğreniyorsunuz böyle seyleri
Çok düz yaşiyoruz biz çok
Bunlar klasik sıradan şeyler, her zaman başımıza geliyorCünkii kalp kalbe karsi 😁
Ama bana bu fantezi çokta anormal gelmedi, peki sana @HolySpectre ?
İyi mutlu gitmiş en azından.. ölümlerden ölüm beğensem ben de bunu seçerdim.
Zaten ölmüs, öldükten sonra da mi millet ne der diye düsünelim dksjkdkdkdCenazeni elin seyindeyken mi görsünler
Başımıza ne geliyorsa hep bu elalemden dolayı geliyor zatennZaten ölmüs, öldükten sonra da mi millet ne der diye düsünelim dksjkdkdkd
Tamam @Chen Hanimcigim ilk firsattaZevkle karişinca hangi hissin baskın çıkacağı anlaşilma iş olabilir zevk anında yapmayı deneyin bir de hanımciğim
Yoo banlandımchen bi şey sorucam...... malum forumdan böyle konular açamadığın için mi kaçtın........
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.