Bunun için anne babalardan başlamak gerek galiba @ChenHayat kuralsız olmaz zaten
Neden kamuya açık bir yerin malına zarar vermemesi gerekiyor öğrenmeli Israrla yaptığında cezasını çekmeli
Çünkü büyüdüğünde de hatalarının cezası olacak
Bunun için anne babalardan başlamak gerek galiba @ChenHayat kuralsız olmaz zaten
Neden kamuya açık bir yerin malına zarar vermemesi gerekiyor öğrenmeli Israrla yaptığında cezasını çekmeli
Çünkü büyüdüğünde de hatalarının cezası olacak
Onlar artık eğitilemez... Özenti hayatlar peşinde çoğu 🚬 ama çocuklar için geç kalmiş sayılmayızBunun için anne babalardan başlamak gerek galiba @Chen
Evde de anasının canını çıkarıyor, babasını hayatından bezdiriyor hiç de öyle değiller kfckmHaklısınız da maalesef anne babalara çocuklarının kusurlu olduğunu anlatmak o kadar zor ki. Okulun fırlaması olan çocuk bile annesinin gözünde melek mesela, zihinsel geriliği olduğu belli olan çocuk bile gayet normal sağlıklı hatta akıllı annesinin babasının gözünde.
He o zaman kendileri bağırır söver döver sorun değil ama sen ufacık kötü söz söyleyemezsin kızamazsın 🤣Evde de anasının canını çıkarıyor, babasını hayatından bezdiriyor hiç de öyle değiller kfckm
Ee tabi canım millet özene bezene yapıyor yapıyor çocuğu sen bağir diye değilHe o zaman kendileri bağırır söver döver sorun değil ama sen ufacık kötü söz söyleyemezsin kızamazsın 🤣
Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu edasında oluyorlar evet 🤪🤪Ee tabi canım millet özene bezene yapıyor yapıyor çocuğu sen bağir diye değil
Başıma geldi. Saygı ile baş selamı veriyorum size. Her sınıfa bir pedagog koydun mu bazılarını sessie alabiliyorsun. Denendi😅Haklısınız da maalesef anne babalara çocuklarının kusurlu olduğunu anlatmak o kadar zor ki. Okulun fırlaması olan çocuk bile annesinin gözünde melek mesela, zihinsel geriliği olduğu belli olan çocuk bile gayet normal sağlıklı hatta akıllı annesinin babasının gözünde.
Ben okula hep isteksiz giderdim.
Şimdi de işe isteksiz gidiyorum
Evet.Hayati da isteksiz yasiyormusun?
Mutlu eden yapacak bir şeyler yok mu yawEvet.
Mutsuzum.
Şuan mutlu olmam için bi sebep yok :)Mutlu eden yapacak bir şeyler yok mu yaw
Mutsuzluğu gabullenme kov gitsin 🚬🤦🏻♀️
Şuan mutlu olmam için bi sebep yok :)
YaşıyorsunŞuan mutlu olmam için bi sebep yok :)
Hangisini sayayım :)Mutsuz olmak icin hangi sebepler vaar?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.