Hiçbir şey saklı kalmıyor fjdjNunu anons yapmış @Chen .))))))
Hem de sabah öğlen akşam anons yapmış.) Gizli kalmaz hiçbir şey. )Hiçbir şey saklı kalmıyor fjdj
Anons yaptım altına sır yazmışlar.Nunu anons yapmış @Chen .))))))
haydaaa. 2 dk yokum diye dönen dedikoduya bak yaaa,Ekli dosyayı görüntüle 8459Ekli dosyayı görüntüle 8460
prenses Ahu :d beklıyoruz efem
dilimizidesin @alcatraz
Aklımdan geçeni demiyciğim demiyciğiiim )))haydaaa. 2 dk yokum diye dönen dedikoduya bak yaaa,
insan bizi de alınca yapardı dedikoduyu aksdjsakd
pislik pislik şeyler düşünürüm ama böyle dersen. direkt söylesen daha hayırlı bence jashdasdAklımdan geçeni demiyciğim demiyciğiiim )))
Senin dışında bir şey .)pislik pislik şeyler düşünürüm ama böyle dersen. direkt söylesen daha hayırlı bence jashdasd
ben bilmem bi defa pis düşünceleri soktun suan düşünerek eğleniyorum ki ben asjkdhasdkjlashSenin dışında bir şey .)
Düşün eğlen Prenses ahucum. ))ben bilmem bi defa pis düşünceleri soktun suan düşünerek eğleniyorum ki ben asjkdhasdkjlash
Yarın gel)haydaaa. 2 dk yokum diye dönen dedikoduya bak yaaa,
insan bizi de alınca yapardı dedikoduyu aksdjsakd
Bunu alıntı yapacaktım oysa. )Anons yaptım altına sır yazmışlar.
Soruyu soran da anonsu görmemiş bu nasıl ortam 🤣🤣🤣
Kimsenin kimseden haberi yok 🤣🤣🤣
allahım ya luhsdfgyoo bugün gelcem ben @velevki yakışıklı erkek var diyollaa bakcam onlara
Bu akşama hallolur mu bilmiyorum ki :S@alcatraz bugün gelme yarın gel .)
Arkadaşım yayın alacak burada hep birlikte @HolySpectre arıyoruz eklesin diye, haydi sen de akıma katıl anons et. )
Ooo içerisi acaip erkek kaynıyor görmelisinnnnnyoo bugün gelcem ben @velevki yakışıklı erkek var diyollaa bakcam onlara
olur olur yerizOoo içerisi acaip erkek kaynıyor görmelisinnnnn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.