Yenilen tayfa nereyesunuz
Senden sonra bot koyduk. Ben aldım oyunu. Bot acıdı galiba.dddYenilen tayfa nereyesunuz
Ben hala dışardayım dönünce oynayabilirim 🤣🤣🤣🤣Senden sonra bot koyduk. Ben aldım oyunu. Bot acıdı galiba.ddd
Botum bile şekil ya 🤣🤣🤣🤣Bot bana acimadi
Asla birdaha botun karsisina oturmam asla.Botum bile şekil ya 🤣🤣🤣🤣
Bugün oynamiyacagim nunucum.hu huuuuuuuuuuuuuuu okeyciler nereyesunuzzzzzzzzzzzzz
yok yok sordum hissettin mi bak dc den kopyalıcamBugün oynamiyacagim nunucum.
Hos sormadim ama yine de sölim ddbsbsbbs
Evet spakona ben.dddyok yok sordum hissettin mi bak dc den kopyalıcam
Nunu — bugün saat 21:53
2 kişi kaldık geç saate mi bırakalım gelirler mi süreyyada var ona soralım mı
Hissettin mi naptın açıkla bunu yoksa sen yoksa sen
Bebişim mesajını şimdi gördüm, henüz yurda dönmedim daha o nedenle foruma pek giremiyorum..2 hafta sonra aranızda olacağım bol bol :* sevgiler
TamamdırBebişim mesajını şimdi gördüm, henüz yurda dönmedim daha o nedenle foruma pek giremiyorum..2 hafta sonra aranızda olacağım bol bol :* sevgiler
3'leyin, 4. olurum.
Temizlik yaptım, yarın daha iyi gezebilmek için 🤭 ay çok yorgunum çiçeğim film çay vs anca gücüm kaldı
İyi dinlenmeler ve gezmeler 🤭Temizlik yaptım, yarın daha iyi gezebilmek için 🤭 ay çok yorgunum çiçeğim film çay vs anca gücüm kaldı
Teşekkürler çiçeğim, bol şansİyi dinlenmeler ve gezmeler 🤭
nasıl bi şans dilediysen bitiyor bitiyor bitiyorum bitemeyince gösterge lksdfnmgTeşekkürler çiçeğim, bol şans
Geleyim mi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.