Verdi @XasthurBi dak
Verdi @XasthurBi dak
İstedim5000 olmali jabdbdb 4000 yapmissin elini korkak alistirma. D
@Eru tebrikler gecenin kazananı oldun
Masa önemli ya bazıları aşiri tripli bazıları eğlenceli oluyor yine oynarızTeşekkür ederim. Çılgın Bediş sağolsun, onun katkısı daha çok.
Elinize sağlık ama. Çok eğlendim. Müsait bir zamanda tekrar oynayalım.
Ne güzel izledin ya jfjdjGuzel oynadik yanliz, iyiydik ha
Izlenmioki ne dondugunuz elleriniz. D konusmayi izledimNe güzel izledin ya jfjdj
Masa önemli ya bazıları aşiri tripli bazıları eğlenceli oluyor yine oynarız
Jfjxjx zaten sohbet sarıyor aslındaIzlenmioki ne dondugunuz elleriniz. D konusmayi izledim
Alevli ateşli bir nick almanı tavsiye ederim fjxjBen girdiğim zaman kimse almıyordu oyuna. Erkek olunca böyle oluyor. Bir dahakine on numara bir hatun nickiyle gelcem, hepimizi gayrimenkul zengini yapıcam.
jale_İzmir_23Alevli ateşli bir nick almanı tavsiye ederim fjxj
Evet, normal de okey oynamayi sevmem. Ama makarası sariyorJfjxjx zaten sohbet sarıyor aslında
Ordakiler yaşlı ama 23 yaşa düşmeyen de ne bileyim nfjfjjjale_İzmir_23
Nasıl nick ama?
Ben girdiğim zaman kimse almıyordu oyuna. Erkek olunca böyle oluyor. Bir dahakine on numara bir hatun nickiyle gelcem, hepimizi gayrimenkul zengini yapıcam.
Bence daha çok rağbet görürüm.Ordakiler yaşlı ama 23 yaşa düşmeyen de ne bileyim nfjfjj
Bi de yaşlı başlı adamdaki 23 yaşındaki tazecik kıza yazma hevesi...
Aha bazilari neden ahu nicki aldigi belli oldu jdksks ahumuydu neydi
Dekoltesiz olmaz ama... Bu ayrıntı mühimBence daha çok rağbet görürüm.
Hazırda hatta kadın halimin fotoğrafları da var. bir program vardı yüklüyorsn, kadın olsan nasıl olurdu öyle gösteriyor. Onlardan profil resmi yaparız.
Yemin ediyorum 3 aya hepimizi milyoner yaparım.
O da var. Vallahi akıllarını alırım amcaların.Dekoltesiz olmaz ama... Bu ayrıntı mühim
Bulursam atıcam bak özelden.Dekoltesiz olmaz ama... Bu ayrıntı mühim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.