Yoo akşam oynadık biz bir el yenildik, bir el yendik jfjxj@Chen okeye varmısın
Akşam neden oynamıyorsun
Yoo akşam oynadık biz bir el yenildik, bir el yendik jfjxj@Chen okeye varmısın
geçen hafta akşam oyundaydım. kimseler yoktu. bu hafta gündüz işteyim gündüz oyuncusu arıyorumYoo akşam oynadık biz bir el yenildik, bir el yendik jfjxj
Akşam neden oynamıyorsun
Gündüz konsantre olamıyorum ki ufak tefek bir şeyler çıkıyor ekrandan ayrılmak zorunda kalıyorum ama orada oyuncu oluyor gündüz de olsageçen hafta akşam oyundaydım. kimseler yoktu. bu hafta gündüz işteyim gündüz oyuncusu arıyorum
oyuncu olması başka.. senle oynamak başkaGündüz konsantre olamıyorum ki ufak tefek bir şeyler çıkıyor ekrandan ayrılmak zorunda kalıyorum ama orada oyuncu oluyor gündüz de olsa
Tam çıkıyordum forumdan gördüm. Oynayalım canım.Gelen var mıııı?
üzgünüm kral sona kaldın 4'ledik istersen sohbete gel ? <3
okey sitelerini paylaşıp oynuyorduk ben yarın seyahat yapcam biraz biraz çanta hazırlıyom gelemem amaBurada okey oynayabiliyor muyuz? Ben de oynamak istiyorum.
Bir gireyim bakalım. Canım çok sıkılıyor, yapacak bir şey de yok. Okey oynayayım bari.okey sitelerini paylaşıp oynuyorduk ben yarın seyahat yapcam biraz biraz çanta hazırlıyom gelemem ama
okeyiz.com
veya okeyle.com buralardan oynuyorduk
Sağolasın bakalım görceğiz inş rahat yolculuk olur sıcak çok geriyor 🥹Bir gireyim bakalım. Canım çok sıkılıyor, yapacak bir şey de yok. Okey oynayayım bari.
Hayırlı yolculuklar sana da. :)
Evet ya pre oynayınca daha iyi solo oyuna girmelisin eşliler msjdanda taş sorabiliyorMillet parçalıyor bizi ya. Onlar sesli birbirlerine ayar veriyor, bizi koparıyorlar. Sinirim bozuldu.
yapcak bişey yok yaEvet ya pre oynayınca daha iyi solo oyuna girmelisin eşliler msjdanda taş sorabiliyor
bulduk sende gel lkdnfmgbiz daha okeye dördüncü üyeyi bulamıyoruz ki bitirelim...... fırsat verseler bitirecem.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.