oynamıyoruz 2 gündüz savaş oyunu oynuyorum oynamak isterseniz gelirim
AbuuBen de bir süre oynamayacağım.
Size iyi eğlenceler.
Evet, abarttık biraz.: )))Abuu
Birden çok oynadık hergün her gün baydınız dimi
Alcatraz nikin yaninda fötögrafdaki kaytan biyikli kisi orhan babaya benziyor.dddddddhdbdxjxdnxlxntam orhana nasıl bağladın anlatır mısın ?
Oynamakla kalmayıp yeniyor bir deçok acı gerçekten nunu kankim bensiz nasıl oynayabiliyor ya okeyi nasıl konsantre olabiliyor anlamak mümkün degil yaaaa
Sende hiç bi oyuna gelmedin 1 oyuna geldin ondada sanki 14758468 çeşit oyun oynamış edası ile atıp tutuyonçok acı gerçekten nunu kankim bensiz nasıl oynayabiliyor ya okeyi nasıl konsantre olabiliyor anlamak mümkün degil yaaaa
Baksana en son nasıl bi yendiysem herkes oyunu bıraktıOynamakla kalmayıp yeniyor bir de
Ben hep geç kaliyorum.Baksana en son nasıl bi yendiysem herkes oyunu bıraktı
oyundayım gel istersen oynayabilirizBen hep geç kaliyorum.
gözlem yeteneğine güveniyorum öyle diyorsan öyledir ben bilmez kıajdaskdsajAlcatraz nikin yaninda fötögrafdaki kaytan biyikli kisi orhan babaya benziyor.dddddddhdbdxjxdnxlxn
sende haklısın bişi diyemiom... afdjadfjasjdSende hiç bi oyuna gelmedin 1 oyuna geldin ondada sanki 14758468 çeşit oyun oynamış edası ile atıp tutuyon
Bende bizimkileri bulamadım oara internet gitti geldi öyle kaldı oynayamadımBen hep geç kaliyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.