bi ahu olmak kolay değil bebeyimm alsdkasd
Fark ettim ...... 😜
bi ahu olmak kolay değil bebeyimm alsdkasd
sizi de görmek isteriz okeyde efenimFark ettim ...... 😜
sizi de görmek isteriz okeyde efenim
tmm bayramdan sonra da içiyoz muDün bi geleyim diye düsündüm, sonra uyku da bastırdı... geleyim insallah an yakında
tmm bayramdan sonra da içiyoz mu
nasıl oldun bu aradaTamam ama bayram gecsin, biraz da iyileseyim 😆😜
nasıl oldun bu arada
Geçmiş olsun hala düzelmedin mi yaw 🥺Daha iyi üc güne hic biseyim kalmayacak gibi hissediyorum 😆😘
Geçmiş olsun hala düzelmedin mi yaw 🥺
Hemen iyileştik sanıp salıyoruz kendimizi ondan olmasın 🤣🤣🤣Ben hep zor düzeliyorum yaa, iyice gecene kadar iyileştim diyemiyorum yoksa yine hemen geri geluyo skjdjs
Vallah evde değilim 🥺ben aşşırı sıkıldım okey gelen var mı ?
keyfine bak kanka senVallah evde değilim 🥺
8 8 30 gibi kalkıcam en erken 9 da evdeyim
Vallah giriş kat bura sepserin 🤣🤣🤣🤣 kendinden klimalı 🤣🤣🤣keyfine bak kanka sen
tam olarak benim de ihtiyacım olan sey suan oVallah giriş kat bura sepserin 🤣🤣🤣🤣 kendinden klimalı 🤣🤣🤣
Knk sıcak olunca oturmak bile rahatsız edici yatam olarak benim de ihtiyacım olan sey suan o
evde ne vanti var ne klima. takılıyoz öyle
sorma yaa işkence valla nefret ediyorum su yazdanKnk sıcak olunca oturmak bile rahatsız edici ya
Hiç bir şey keyif vermiyor gerçekten şu kurban bayramı bitsin tatil mod on 🤣
Ben seviyorumda fakir olunca 3 ay plajda yaşayamıyorum 😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣sorma yaa işkence valla nefret ediyorum su yazdan
bir gün o da olur umarımBen seviyorumda fakir olunca 3 ay plajda yaşayamıyorum 😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣
Eşimi salsalar keşke 1 ay 🤣🤣🤣 çadırı kurcan plaja oohhhhh 🤣🤣🤣
Ammiinnnnbir gün o da olur umarım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.