Yarayan taşi atmişsin mfm 12Ekli dosyayı görüntüle 8692
Görseldeki rezaleti bulun.
Yarayan taşi atmişsin mfm 12Ekli dosyayı görüntüle 8692
Görseldeki rezaleti bulun.
yaaa ağlıcaktım ljkdnfmşlgjkdnflgjndfghjkdfljkgYarayan taşi atmişsin mfm 12
İşaretli kalmiştir bana da oldu bir defa okey attım 🤓yaaa ağlıcaktım ljkdnfmşlgjkdnflgjndfghjkdfljkg
,Ben atmadım onu nası gitti anlamadım süre mi bitti noldu bi baktım 12 im yok lksndfljksndf çektim yeni hemde lşkmedfg
ben varımHani okey ekibi nerde herkes gezmelerde mi
lksadlasdsaişdska
Kaptım 160 puanı .dCiğerim soldu son tur leş gibi eller dağıtan site radyon çöksün emi
En azından sen kazandın @Paeonia
Tebriksss 🥰
Kızz gözlerimde taş dönmeye basladı çok oynadık@nunu nasıl ya sen nasıl kaybedersin
Bi de beni düşün hep öyle :/Kızz gözlerimde taş dönmeye basladı çok oynadık
Hiç taş gelmedi hiççççç ay kabus gibiydi sen gibi oldum bende ya çok güzel oluyo ya leş nadiren dengeli gidiyor oyun 🤦🤦🤦🤦
Çok sıkıcıydı ay annemmm çek at çek at çek at aklıma geldin zaten 🤣🤣🤣🤣Bi de beni düşün hep öyle :/
Beni de delirtiyor oyun öyle ya diğer yerde oyun daha düzgün burada masada Bi bozukluk var benceÇok sıkıcıydı ay annemmm çek at çek at çek at aklıma geldin zaten 🤣🤣🤣🤣
Valla ucu ucuna gittiğide oluyor ama çoğunlukla böyle biten çok bitiyor bitemeyen hiç bitmiyorBeni de delirtiyor oyun öyle ya diğer yerde oyun daha düzgün burada masada Bi bozukluk var bence
Bari taş gelse neyse hiç gelmeyince cinnet timeValla ucu ucuna gittiğide oluyor ama çoğunlukla böyle biten çok bitiyor bitemeyen hiç bitmiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.