Reysiinnnnnnnnnn bize marifetlerini sergilemeli@Raison Detre bizi suya götürür susuz getirir mesela :))
Reysiinnnnnnnnnn bize marifetlerini sergilemeli@Raison Detre bizi suya götürür susuz getirir mesela :))
@Raison Detre bizi suya götürür susuz getirir mesela :))
Töbe de kırıntısı yok arkanızdan topluyoz
Töbe dersem çarpilirimmm kankaaa jdjdhs
Bide altın olmuş reysinnn değerini katlamış
Ama ona alınan hediyeler hiçbir kıza alınmıyor 🚬Hayretler içersindeyim bu adamı pardon kadını 😜 izleyince.
Yani önceki hali nasıldı : )
Ama çok cıvık , sesini duyamıorum inan: ))
Ama ona alınan hediyeler hiçbir kıza alınmıyor 🚬
Ne geniş aileler varErkekler ona asik oldugundan beraber degiller ki : )
zaten bi videosunda demisti ki , fakir erkekler benden uzak olsun : )
olay all gülüm ver gülüm : )
Ne geniş aileler var
@Biggie nin bir sözü vardı kadınları en iyi kadınlar anlar mıydı yoksa herkes hemcinsini daha iyi anlar mı öyle bir şey demişti neyse kendisi daha iyibilir jfjxjben bunu ilk katarsis de tanimistim ..
masaya sandalyeye haliya bile asik olabilirim demisti .
ama sunu da söylemeliyim ki , ASKI cok güzel anlatti . yada benim kafama uydu .
orada cok akilli konusuordu : )
ama ne bilim simdi konusmalariyla haraketleri bir olmayinca ; ) ciddiye de almadim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.