teşekkürler böyle kalsın o zamanNotYet de puh gibi
nickimi NF olarak değiştirebilir misiniz rica etsem?
NFC yap şekil dururnickimi NF olarak değiştirebilir misiniz rica etsem?
Espri kalitesi ne kadar yüksek bir yönetici.NFC yap şekil durur
Karar verince haber et değiştiririz.Espri kalitesi ne kadar yüksek bir yönetici.
Ayarlardan bir şey yaptım. Kaydettim yanlışlıkla.Karar verince haber et değiştiririz.
Tamamdir #notyetAyarlardan bir şey yaptım. Kaydettim yanlışlıkla.
chevy yapalım nicki
Eski nick Onurcanbeni bi candres yaparmısınız
değiştireyim tabi ama angelinadan meriçe nasıl evrildi nick .d@Chen Nickimi Meriç olarak değiştirir misiniz?
değiştireyim tabi ama angelinadan meriçe nasıl evrildi nick .d
Bayan değil kadın olmasın?Meriç adında hiç bayan duymadığını ya da görmediğini belle etme bari.
teşekkür ederim ama ben ne alaka sdıljaskldÜff çok sıkıcısın. @Biggie gibi eğlenceli ol.
Biggie kadar eglenceli olamam o ayrı bir legend.Üff çok sıkıcısın. @Biggie gibi eğlenceli ol.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.