Hadi 'hep sonradan gelir aklım başıma' dinlemeye gidelim.sence o sözlerin edilmesinde bir payım yokmudur..
hanımlar önden buyursun..Hadi 'hep sonradan gelir aklım başıma' dinlemeye gidelim.
Anlayamadım karıştı kafamBeni ben oldugum icin degil seni ben olmadigim icin de degil ama senin ben olmadigimda seninle oldugum icin seni benden ayirma diye beni senden vazgeciyorum. Bu adami cok iyi anladigimi dusunuyorum...
Daha zanlasilir yazayim.Anlayamadım karıştı kafam
Şifreli mesaj mı bu? Çözemedim.Daha zanlasilir yazayim.
Beni ben oldugum icin degil
Seni ben olmadigin icin de degil
Ama sen ben olmadigimda
Ben seninle oldugum icin
benden sen vazgecme diye
Beni senden kendimi vazgeciriyorum.
Kaç talak ediyor bu ben talakDaha zanlasilir yazayim.
Beni ben oldugum icin degil
Seni ben olmadigin icin de degil
Ama sen ben olmadigimda
Ben seninle oldugum icin
benden sen vazgecme diye
Beni senden kendimi vazgeciriyorum.
Geçenlerde öyle demiyordun gıHer seyden vazgecilir ya.
Tadip yasadiktan sonra vazgecilir..bu da dert mi simdi?Geçenlerde öyle demiyordun gı
Her şeyi tatmaktan yaşamaktan bahsediyordun İnanmıyordun falan
Yeme beni Süreyya
Ben hep diyetteyim bebeğimTadip yasadiktan sonra vazgecilir..bu da dert mi simdi
Manastir da mi yasiyorsun?Ben hep diyetteyim bebeğim
Tek cicekle bahar olmaz...:)Baktınız olmuyor o zaman başkası ile deneyin Bir erkek için uğraşmaya gerek yok o size yolu göstermişse, sizi gönderip yeni gelecek olana yer hazırlıyor bacınızı dinleyin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.