Nasıl bir cümle arıyorsunuz Socrat BeyNe çok sabır, ne çok emek vermiş vazgeçmemek için.. Takdir ettim arkadaşı.. Bana sadece bir cümle yeterdi vazgeçmem için..
''seninle olmak istemiyorum'' mealinde herhangi bir cümle yeterli @Chen hanımefendiNasıl bir cümle arıyorsunuz Socrat Bey
Dilerim öyle bir cümle duymazsınız ne üzücü''seninle olmak istemiyorum'' mealinde herhangi bir cümle yeterli @Chen hanımefendi
Erkek adam istenmediği yerde de, gönülde de durmak istemez.. umarım duymayız öyle cümleleri.. eğer duyarsak ta üzülmeye değmez olmuştur zaten..Dilerim öyle bir cümle duymazsınız ne üzücü
Sizi kim istemiyorsa dövdürelim adam toplayıpErkek adam istenmediği yerde de, gönülde de durmak istemez.. umarım duymayız öyle cümleleri.. eğer duyarsak ta üzülmeye değmez olmuştur zaten..
bu güzeldi.. ilginize teşekkür ederim hanımefendi.. ''Kadına şiddete hayır'' platformunun sarsılmaz destekçilerindenim..:)Sizi kim istemiyorsa dövdürelim adam toplayıp
Duyduğun zaman yaşamaz mısın üzüntünü @SoCRaT ?Erkek adam istenmediği yerde de, gönülde de durmak istemez.. umarım duymayız öyle cümleleri.. eğer duyarsak ta üzülmeye değmez olmuştur zaten..
belki hafif bir kırgınlık.. kendime kızarım büyük ihtimal.. ama üzüleceğimi sanmıyorumDuyduğun zaman yaşamaz mısın üzüntünü @SoCRaT ?
Kendine kızgınlık neden? Sen mi söylettin o sözleri?:)belki hafif bir kırgınlık.. kendime kızarım büyük ihtimal.. ama üzüleceğimi sanmıyorum
sence o sözlerin edilmesinde bir payım yokmudur..Kendine kızgınlık neden? Sen mi söylettin o sözleri?:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.