Sistem denesek olmaz mı 😀Tamamen kumarrr. Şayet evlenirseniz eger emin olun ki, Kuponunuz cok yuksek ihtimalle yatacaktir
Sistem hileli 🤪Sistem denesek olmaz mı 😀
Peki bu evlilik kurumunda ki kasa kim oluyor 😀Sistem hileli 🤪
Unutma sadece kasa kazanir 😁
@SleepleSsS gibi bosanma avukatlari ve disinin ta kendisi 🤣🤣Peki bu evlilik kurumunda ki kasa kim oluyor 😀
Boşanma avukatini bilemem de diğer söylediğin net doğru. Evlerden ırak adamın iliğini kurutuyorlar :)@SleepleSsS gibi bosanma avukatlari ve disinin ta kendisi 🤣🤣
Donuna kadar alirlar valla adamin totosundan kan alirlar kannn aman diyim 😁Boşanma avukatini bilemem de diğer söylediğin net doğru. Evlerden ırak adamın iliğini kurutuyorlar :)
Dona kadar aldıktan sonra kanı da alsınlar zaten :) arada istisnalar da çıkıyor ama be :)Donuna kadar alirlar valla adamin totosundan kan alirlar kannn aman diyim 😁
Bilmem hic evlenmedim ben ama. Evli olan dostlarimizi görüyoruz bosanma asamasindaki dostlarimizi da goruyoruz.Dona kadar aldıktan sonra kanı da alsınlar zaten :) arada istisnalar da çıkıyor ama be :)
Birden fazla ihtimal varsa kayıp oranın yükselir hocam :) o yuzdeen tek ihtimali yakalamak lazımBilmem hic evlenmedim ben ama. Evli olan dostlarimizi görüyoruz bosanma asamasindaki dostlarimizi da goruyoruz.
İstisnalar her zaman vardir. İste buda cok buyuk bir sans faktörü devreye giriyor. İhtimallerr ihtimallerrr yanii
Olsun ben yine de dogru kadini ararken ihtimaller arasinda kaybolmak istiyorum. Beni aramaya gelmeyin sakin 🤣🤣🤣Birden fazla ihtimal varsa kayıp oranın yükselir hocam :) o yuzdeen tek ihtimali yakalamak lazım
Doğru kadın aramayla bulunmaz karşına çıkar, çıktığı zaman da o şansı kullandın kullandın yoksa olacakları biliyorsun. Çünkü güzel kadinlar insanın ömrünü uzatır 😀Olsun ben yine de dogru kadini ararken ihtimaller arasinda kaybolmak istiyorum. Beni aramaya gelmeyin sakin 🤣🤣🤣
Umarim dogru kadin karsina cikar kardeşim 🤗Doğru kadın aramayla bulunmaz karşına çıkar, çıktığı zaman da o şansı kullandın kullandın yoksa olacakları biliyorsun. Çünkü güzel kadinlar insanın ömrünü uzatır 😀
Biz bu alemin en güzel kadınını 2 duble rakıyla kalbimize gömdük 😉Umarim dogru kadin karsina cikar kardeşim 🤗
Allah razi olsun topragim bol olsunn 🤪🤪@Nobody bitti zaten onu memeler pardon ihtimaller arasında boğulması için bıraktık😂
Arada çay ile sulamaya gelirim😂 hayrima da Fatiha okurumAllah razi olsun topragim bol olsunn 🤪🤪
Sekersiz Sek olsun cay rabbim kabul etsin 😁😁Arada çay ile sulamaya gelirim😂 hayrima da Fatiha okurum
Bütün çaycılar arada seni anıp iyi adamdı diye ah ah edecekler😆Sek olsun cay sekersizz rabbim kabul etsin 😁😁
Yani buyuk ustalarını kaybettiler kahrolsalar yeridir 🤣🤣Bütün çaycılar arada seni anıp iyi adamdı diye ah ah edecekler😆
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.