Valla çocuğum olsa ilk öğreteceğim şey her zaman iyi olmayı tercih et ama çok kötü niyetli insanlarla karşılaşacaksın farkında ol ve hayatından çıkar.
Bana bu bilgi verilmedi.
paldur küldür kazıklar listesine kazıklar ekledik
Bana öğretilmedi guzumYaaa annem bana da ögretti, ama anlayamiyorsun ki cürük mü bozuk mu mayasi? Peynir degilki koklayarak secelim iyisini dhsbshjss
Bana öğretilmedi guzum
Öğretilse eminim değerlendirirdim
Annem balık sürekli kendince beni korumaya çalıştı sağ olsun
ben onun hep minik prensesiyim halaaaa
Dalga geçip gülüp eğlenmelik mevzular oldu napalım Gülmeyek miherkesin sinavi farkli demek cicegimm 🩷 neyse ki artik bitti bunlar
Dalga geçip gülüp eğlenmelik mevzular oldu napalım Gülmeyek mi
İpek gibi olmayın :))
Adam bile anlam veremiyor bu benim neyimi seviyor acaba durusu var baksana @Cherry kdkdkf
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.