Eski sevgiliye de ugranir mi?
Buluruz...Tel: ben sizi bulurum... 😣😰
Logomuz henüz yok iyi fikir. Değerlendirmeye aldımİskeletli korsan bayrağı falan asD:ASD:A
Kendinle şahsi meseleye karışmıyorum. Sonra borç takıyorlarKendimi ihbar etsem ücreti kimden tahsil edersin
Senin güzel hatrına %10 yaparım kurşuna zam geldi ablamFluffy baba toplu katliam sayılmaz ama 3 5 kişiyi indirmek için %kaç indirim yaparsın. Yüzyüze bakıyoruz dost hesabı olsun
Nefesiniz kadar yakındayımBirisi tarafından fark edilmeyi hiç bu kadar istememiştim 😁
Döndürme garantili işimiz yoktur. Vuruk, kırık, çıkık ağır hasarlı kazalarda garanti kapsamı bitmeden anlaşmalı hastaneye kaldırabiliriz. Pişmanlık durumu için masraflara %5 eklenirŞey merak ediyorum... Hani öldürdün garantisi de var iade istesek? Nasıl dirilteceksin??
Sen kalbimdesin aramaya gerek yokBeni bulsana: )
Eski sevgili olayları en sevdiğimdir. Zararım boyutunu söylemen yeterli... Son olarak yüzüne balgamlı tükürük müessesemizin ikramı olsun
Buluruz...
Logomuz henüz yok iyi fikir. Değerlendirmeye aldım
Kendinle şahsi meseleye karışmıyorum. Sonra borç takıyorlar
Senin güzel hatrına %10 yaparım kurşuna zam geldi ablam
Nefesiniz kadar yakındayım
Döndürme garantili işimiz yoktur. Vuruk, kırık, çıkık ağır hasarlı kazalarda garanti kapsamı bitmeden anlaşmalı hastaneye kaldırabiliriz. Pişmanlık durumu için masraflara %5 eklenir
Sen kalbimdesin aramaya gerek yok
Hemen pirofayl yapceemSana şu yakışır çukulatam
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.