açıklama yapılmadı henüz ben de sordum
merakla konuya hakim birinin açıklamasını bekliyoruz
açıklama yapılmadı henüz ben de sordum
Teorik olarak öyle evet 🤪kendinden yaşça ufak insanla yatan kadına milf mi deniyor ?
Teorik olarak öyle evet 🤪
Milf olmak için anne olmak lazım önce (: Sonra da kendinden küçüklerin dikkatini çekip beraber olmak.açıklama yapılmadı henüz ben de sordum
Ben bir zamanlar chatte görmüştüm havlıyorlar hav hav diye :))))))bu zamanda çok kişi olduuna eminim bunu seven
aileleri içerisinde ezilmiş hor görülmüş insanlar özlüyor o duyguyu tabi
bunu sevgi olarak tanımlamış olaiblir bilinç altları
psikolog gibi konuştum valla
Çocuğu olunca ne değişiyor hocammother i'd like to fuck'ın kısaltması.
evladı olan hanım bireyler ile cima etmeyi isteme anlamına gelmektedir. bu bağlamda bu tür kadınlara milf denmekte.
ek: yaş ile bağlantılı bir şeymiş gibi dursa da böyle bir şey yoktur.
O zaman sugardaddy ile sugarmomy ne ola kiEskiden kendinden yaşça küçük kadına erkeğe ilgi duyanlara “sübyenci” deniyordu
Şimdi ilgi duyan erkeğe bir şey demiyorlar kadına milf deniyor.
Hay devranını düzenini..
Feminist kadınlar neden buna tepki göstermiyorlar. Küçüklerin ilgi duymasına genç gösterdiklerini sanıp ego yapıyorlar herhalde.
anne oluyor işteÇocuğu olunca ne değişiyor hocam
Şimdi liflenmiyor musunEskiden lif vardı. Kazan sobalı evlerde anamız lifi sürerdi kir çıksın diye. Hey gidi hey. Şimdi milf çıkmış
Sugardady deyince aklıma Ali Ağaoğlu geliyor. :dO zaman sugardaddy ile sugarmomy ne ola ki
İbo Ali Mehmet daha bir çokları sugar dady :)Sugardady deyince aklıma Ali Ağaoğlu geliyor. :d
Sugar mommylerden farkı da normalleştirilip alenen yaşanıyor olması.
Menfaate dayalı ilişkiler de kelimeler ingilizce olunca anlam değişmiyor aslında.:d
Ünlüler de sugarmomy çok var daİbo Ali Mehmet daha bir çokları sugar dady :)
Bülent seda pınar sugar mumy
ohhhhh
yaşlanmaktan korkmayınşekeriniz de çıkar hazır size sugar dady mumy
![]()
bastonu ile ayı öldüren 90 lık avcı hikayesi aklıma geldiÜnlüler de sugarmomy çok var da
yaşlı erkeklerle evlilik daha yaygın genel olarak..
Ne de olsa 80'e kadar ürüyorsunuz. :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.