Cevap verin arkadaslar teknik admine
Isırık olmaz başka bisi olsun
50 yaştan sonra ısıran amcalar bence takma dişini çıkartıp ısırıyordur
@Biggie konumdan çıkamadınız bigi bey
Fark ettim ama nazar değicekk plss yanibakmalara doyamıyorum
Fark ettim ama nazar değicekk plss yani
Aze'den sevgiler hanımefendi...
Tabi forum kasıyodu o derece bende kaldırdım resmiforumun en hit konusu olmuş vayt be
Üzdün canımböyle konular olunca bana da haber versenize, sonra cahil cahil dolanıyorum... millet eğlenmiş ben revani tarifi bakıyorum
yaşlılık beni bitirdi
niye üzülüyorsun at bi daha bakıp silerim...Üzdün canım
Kanka yok mu forumun databeysinde falan admin adamsın çıkar göster merak ettik heHay mk, olm niye foto kaldirma adetiniz var lan sizin? Dursun minakoim
Etik olmaz kank, gorevi kotuye kullanmayalim akdndbbdKanka yok mu forumun databeysinde falan admin adamsın çıkar göster merak ettik he
Göz kamaştırıyodum yazık olmasın dedim kdkdlsşsl@Kiraz fotoyu neden sildin insafsız ?
Etik olmaz kank, gorevi kotuye kullanmayalim akdndbbd
Ver 15 dolar koyalım ne laf ettin beHay mk, olm niye foto kaldirma adetiniz var lan sizin? Dursun minakoim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.