Meme cinsel organ mıdır ?

Turp Hoşafı

Sıcak Yiyiniz
Uzaklaştırıldı
Kalça cinsel organ bana göre kalçayı tek geçerim her ne kadar içinden çıkanlar hoş olmasa da kalça favorim!

Charismax

Copyright @ Charismax
Gümüş Üye
Bulaşık süngeri..

Eros

Ruhumun Ruhu
Altın Üye
En sevdiğim

Eru

Platin Üye
Breasts are part of the female and male sexual anatomy. For women and people assigned female at birth (AFAB), breasts are both functional (for breastfeeding or chestfeeding) and sexual (bringing pleasure). For men and people assigned male at birth (AMAB), there isn’t a physiological function. However, a man’s breasts can still provide sexual pleasure.

8325-breast-anatomy.ashx

Makaleye göre meme hem cinsel bir organdır hem de kolumuz, ciğerimiz gibi bir organdır.

Kadınlar için hem fonksiyonel hem de cinsel bir organ deniliyor. Erkekler için ise az miktarda da olsa cinsel bir organmış.

Günışığı

Altın Üye
Breasts are part of the female and male sexual anatomy. For women and people assigned female at birth (AFAB), breasts are both functional (for breastfeeding or chestfeeding) and sexual (bringing pleasure). For men and people assigned male at birth (AMAB), there isn’t a physiological function. However, a man’s breasts can still provide sexual pleasure.

8325-breast-anatomy.ashx

Makaleye göre meme hem cinsel bir organdır hem de kolumuz, ciğerimiz gibi bir organdır.

Kadınlar için hem fonksiyonel hem de cinsel bir organ deniliyor. Erkekler için ise az miktarda da olsa cinsel bir organmış.
Ne amaçla kullanıldığına göre değişir diyon

• Beğen
Tepkiler: Eru

dinamickaygısız

Platin Üye
Benim sexy bulduğum memeler var. mükemmel orantılı dolgun ve buğday tenli olmalı. :honk: Beyaz teni sexy bulmuyorum ben :honk:

CipraLex

Gümüş Üye

Ben sana nediyim. Ne hayallerle açtım şu konuyu. Hatta konuya girmeden aklımda yazacaklarım bile belirmişti. Bu postu görene kadar. Libidom yerle yeksan şuan. Ben çıkıyım az hava alıyım belkim sabah güzelleri geçer kapıdan da azıcık kendime gelirim..:D

Zeze

Gümüş Üye
genel anlamda cinsel organ olarak sınıflandırılması yanlış çarpıtılmış bir fikir. cinsel çekiciliğin bir parçası olarak değerlendirilebilir fakat cinsel organ değildir.

Üst Alt