S
Serçe
Yüreğinde ki işi yap diyor kalp zaten çalışıyor bide ben mi yorayım kendimi ? Hiç :d
Piknik anlamında mı doğaya dön demek istiyor yoksa baldırı cıbıldak ormanlarda koştur anlamında mı diyor..Doğaya Dön
Doğada kendi özünü, kendi doğanı bulacaksın. Sınırsız gücünü ve aradığın tüm cevapları da...
bence public yap diyor fsjsndnsPiknik anlamında mı doğaya dön demek istiyor yoksa baldırı cıbıldak ormanlarda koştur anlamında mı diyor..
Bence piknik iyidir..
Public candır ama bu ülkede olmaz. Dimyata bulgura gidem derken evdeki darıdan olmanın anlamı yok..bence public yap diyor fsjsndns
ahhh be dayı bu ülkede neler oluyor gjddnjddjPublic candır ama bu ülkede olmaz. Dimyata bulgura gidem derken evdeki darıdan olmanın anlamı yok..
Dedenden 3 yaş gençtir belkim de ne biliyon..Dedem gibi konuşmasa iyi adam aslında Sjsjsj
Onu hissettim zaten dedeciimDedenden 3 yaş gençtir belkim de ne biliyon..
Hacım ben gençlik yıllarımı geri istiyorum. O zamanlar iyiydi herkesin elinde bir kamera her sokağın başında bir eds yoktu. En fonsksiyonlu telefon Panasonic GD90 dı ve bir devrim yapmıştı 7 farklı tuş ışığı rengiyle. Var gerisini sen düşün...ahhh be dayı bu ülkede neler oluyor gjddnjddj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.