Mantıklı gelmedi korkulardan soyunmak 😁Hı anlamadın bana kelime oyunu yapıyorsun dimi @Lastearth beyyyyy
Mantıklı gelmedi korkulardan soyunmak 😁Hı anlamadın bana kelime oyunu yapıyorsun dimi @Lastearth beyyyyy
lanet olsun muhalefet için doğmuşum tartışmayı seviyorum 🤣Adam kendini bu kadar savunmaya çalışmaz herhalde 😂
Yapamaz ki zaten. Sen korkusunu soyunan birini gördün mü 🤭Mantıklı gelmedi korkulardan soyunmak 😁
belki kıyafeti korkutucu gelmiştir ? böyle bakmak lazım belki de ? 🤪Yapamaz ki zaten. Sen korkusunu soyunan birini gördün mü 🤭
Yokk canım niye alinayim 😁lanet olsun muhalefet için doğmuşum tartışmayı seviyorum 🤣
ama sen üstüne alınma, seninle alakası yok bu isteğin 🙈
Kıyafet? Ay ben nereye düştüm konular mi farklı😂 ben korkudan bahsediyordum en sonbelki kıyafeti korkutucu gelmiştir ? böyle bakmak lazım belki de ? 🤪
Soyunmak için korkuyu bahane etmiş olabilir ama 😂Yapamaz ki zaten. Sen korkusunu soyunan birini gördün mü 🤭
ben uyarayım da sonra başıma başıma vurma lafı 🤣Yokk canım niye alinayim 😁
tamam işte korkulardan soyunmak -> kıyafet korkunç -> çözüm: soyun 🤪Kıyafet? Ay ben nereye düştüm konular mi farklı😂 ben korkudan bahsediyordum en son
Ay konu başka yere gidiyor ben ufaktan başka konuya kaçıyorum🤭Soyunmak için korkuyu bahane etmiş olabilir ama 😂
Cevap verdim de görmedin mi acaba 😁ben uyarayım da sonra başıma başıma vurma lafı 🤣
tatil konusuna cevap da vermedin alındı galiba dedim 🤪
o da bi ihtimal tabii üzgünüm 🙈Cevap verdim de görmedin mi acaba 😁
Selametleo da bi ihtimal tabii üzgünüm 🙈
konuya gidiyorum şimdi, bi posta bakıp gelcem 🤭
Sizde mi aynı şiiri paylaştınız ben olayı çözemedim - a- beyBu şarkının en can alıcı satırları bence bunlar sanırım;
Göremezler canım, göremezler
Sende benim gördüğümü
-
İran'da yaşanan benzer bir aşk hikayesi için atılan bazı iddialar vardı,
İran Şah’ının en sevdiği karısı “Anis- El Doleh” olduğu iddia edilen kadına aynı zamanda 145 kişinin aşık olduğu ve 13’ünün hayır cevabı aldığı için intihar ettiği de iddia edilmişti. İddianın gerçeklik payını bilemiyorum ama yüksek ihtimalle bu iddia yanlıştır.
2011 yılında çekilen ve BBC tarafından yayınlanan "Nasseredin Shah and His 84 Wives" (Nasreddin Şah ve 84 Karısı) isimli belgeselde, Anis- El Doleh (Anis al Dawlah)’in ve birçok kadının fotoğrafları yer alıyor.
Fotoğraflar incelendiğinde dünya gözüyle bir aşk olduğu GÖRÜLMÜYOR.
-
Ayrıca şimdi öğrendiğim Asaf Halet Çelebi'nin şiiri de oldukça anlam yüklüymüş.
bu etlerin arkasında güzelliklerin var
benden başka kimse bilmeyecek
-
Bakmak ile görmek arasındaki farkı her zaman iyi ayrıştırmak gerekir. "Senin baktığına herkes bakıyor ama görebildiğini herkes göremiyor."
-
Birde şu iki satırda geçen kelime zannımca "SOY" - "AİLE" anlamında kullanılmış olabilir mi? Soyunma fiili değil gibi. Ama şimdi tekrar okudum bunu yazarken, de ayrı yazılmış, bilemedim.
Ne korkular azâd ettim be canım
Soyun sen de, biraz beni düşün
Hangi şiiri? C hen hanım?Sizde mi aynı şiiri paylaştınız ben olayı çözemedim - a- bey
Asaf Beyin şiiriHangi şiiri? C hen hanım?
Yok paylaşmadım, ilk defa bu mesajda gördüm :)Asaf Beyin şiiri
:)Ayrıca şimdi öğrendiğim Asaf Halet Çelebi'nin şiiri de oldukça anlam yüklüymüş.
bu etlerin arkasında güzelliklerin var
benden başka kimse bilmeyecek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.