Tek “dişi” kaldı zannetti sanırım adam. Metroda bulduğu tek “dişi”yi herkesin içindemedeniyet işte
Tek “dişi” kaldı zannetti sanırım adam. Metroda bulduğu tek “dişi”yi herkesin içindemedeniyet işte
Tek “dişi” kaldı zannetti sanırım adam. Metroda bulduğu tek “dişi”yi herkesin içinde
Çok zannetmiyorum ama fikrine saygılıyım. Türkiye AB ülkelerinde farklı değilki. Herkes her yerde istediğini yapıyor. Büyük ihtimalle metronun en tenha olduğu saattir. Detaylı bakmadım.ülkelerin yankı odaları farklıyken ülke içindekilerinde yankı odalarının dışa vurumu farklı oluyor... bu insanları 2 yıl Türkiye simülasyonuna soksan böyle düşünceler kafalarında oluşmayacağı için eyleme geçecek halleri de kalmaz.
Çok zannetmiyorum ama fikrine saygılıyım. Türkiye AB ülkelerinde farklı değilki. Herkes her yerde istediğini yapıyor. Büyük ihtimalle metronun en tenha olduğu saattir. Detaylı bakmadım.
İstanbul’da gece bilmem kaçtan sonra x durağında sen de yapsan benzer tepkiyi alırsın. Çok umursanmazsın.
Öğle saatlerinde yapsan yaşlı teyze ve amcalar cık cık cık cık yapar.
Taş yağacak derler.
Akp derler Chp derler olay başka boyuta taşınır.
Bizdeki sorun “bence” tamamen şu.yapılabilirlik açısından söylemedim. Avrupa ülkelerinin geneli siyasi, ekonomik, yaşanılabilirlik bakımından bizden çok çok daha iyi... insanların tartıştığı ya da eleştirdiği şeyler çok daha basit ve az, ha bu demek değildir gecenin bir vakti sevişen çiftin yaptığı doğrudur. benim dediğim kafayı yiyen her türlü yiyor lakin Türkiye de gündem o kadar fazla ve o kadar değişken ki gecenin 4 ünde marmaray da bunun benzerini yapacak çiftin kafa yapısı ingilterekinden çok daha sakattır.
Edep ve ahlak yönünden onların önünde değiliz zaten. Biz gizli yapıyoruz (toplum olarak) onlardaki alani. Bu daha fazla edepli veya ahlaklı olduğumuzu kanıtlamıyor.
Yani Türkiye bıraktığınız daha doğrusu dedelerinizin veya anne-babanızın bıraktığı Türkiye değil.
gecenin 4 ünde marmaray da bunun benzerini yapacak çiftin kafa yapısı ingilterekinden çok daha sakattır.
Bizdeki sorun “bence” tamamen şu.
Elalem ne der
Bu korku herşeyden büyük bir korku. Bu korku olmasa bizde değil marmaray adam Eyüp Sultan Camisinin şadırvanında bile yapar.
Elelamden korktuğumuz kadar Allah’tan korkmuyoruz. :))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.