Londra metrosunda ilişkiye giren çift

Tek “dişi” kaldı zannetti sanırım adam. Metroda bulduğu tek “dişi”yi herkesin içinde

ülkelerin yankı odaları farklıyken ülke içindekilerinde yankı odalarının dışa vurumu farklı oluyor... bu insanları 2 yıl Türkiye simülasyonuna soksan böyle düşünceler kafalarında oluşmayacağı için eyleme geçecek halleri de kalmaz.

ülkelerin yankı odaları farklıyken ülke içindekilerinde yankı odalarının dışa vurumu farklı oluyor... bu insanları 2 yıl Türkiye simülasyonuna soksan böyle düşünceler kafalarında oluşmayacağı için eyleme geçecek halleri de kalmaz.
Çok zannetmiyorum ama fikrine saygılıyım. Türkiye AB ülkelerinde farklı değilki. Herkes her yerde istediğini yapıyor. Büyük ihtimalle metronun en tenha olduğu saattir. Detaylı bakmadım.
İstanbul’da gece bilmem kaçtan sonra x durağında sen de yapsan benzer tepkiyi alırsın. Çok umursanmazsın.

Öğle saatlerinde yapsan yaşlı teyze ve amcalar cık cık cık cık yapar.
Taş yağacak derler.
Akp derler Chp derler olay başka boyuta taşınır.

Çok zannetmiyorum ama fikrine saygılıyım. Türkiye AB ülkelerinde farklı değilki. Herkes her yerde istediğini yapıyor. Büyük ihtimalle metronun en tenha olduğu saattir. Detaylı bakmadım.
İstanbul’da gece bilmem kaçtan sonra x durağında sen de yapsan benzer tepkiyi alırsın. Çok umursanmazsın.

Öğle saatlerinde yapsan yaşlı teyze ve amcalar cık cık cık cık yapar.
Taş yağacak derler.
Akp derler Chp derler olay başka boyuta taşınır.

yapılabilirlik açısından söylemedim. Avrupa ülkelerinin geneli siyasi, ekonomik, yaşanılabilirlik bakımından bizden çok çok daha iyi... insanların tartıştığı ya da eleştirdiği şeyler çok daha basit ve az, ha bu demek değildir gecenin bir vakti sevişen çiftin yaptığı doğrudur. benim dediğim kafayı yiyen her türlü yiyor lakin Türkiye de gündem o kadar fazla ve o kadar değişken ki gecenin 4 ünde marmaray da bunun benzerini yapacak çiftin kafa yapısı ingilterekinden çok daha sakattır.

yapılabilirlik açısından söylemedim. Avrupa ülkelerinin geneli siyasi, ekonomik, yaşanılabilirlik bakımından bizden çok çok daha iyi... insanların tartıştığı ya da eleştirdiği şeyler çok daha basit ve az, ha bu demek değildir gecenin bir vakti sevişen çiftin yaptığı doğrudur. benim dediğim kafayı yiyen her türlü yiyor lakin Türkiye de gündem o kadar fazla ve o kadar değişken ki gecenin 4 ünde marmaray da bunun benzerini yapacak çiftin kafa yapısı ingilterekinden çok daha sakattır.
Bizdeki sorun “bence” tamamen şu.

Elalem ne der

Bu korku herşeyden büyük bir korku. Bu korku olmasa bizde değil marmaray adam Eyüp Sultan Camisinin şadırvanında bile yapar.

Elelamden korktuğumuz kadar Allah’tan korkmuyoruz. :))

Cherry

Elmas Üye
Edep ve ahlak yönünden onların önünde değiliz zaten. Biz gizli yapıyoruz (toplum olarak) onlardaki alani. Bu daha fazla edepli veya ahlaklı olduğumuzu kanıtlamıyor.
Yani Türkiye bıraktığınız daha doğrusu dedelerinizin veya anne-babanızın bıraktığı Türkiye değil.

evet bu konuda cok haklisin. Keske öyle olmasa ama dedigin cok dogru . gizli yapilan ahlaksiz olaylarda buralarda cok yok . Bazen acaba neden diye de düsündürüyor insani , oysa o kadar güzel kültür ve degerlere sahibiz.

Bizdeki sorun “bence” tamamen şu.

Elalem ne der

Bu korku herşeyden büyük bir korku. Bu korku olmasa bizde değil marmaray adam Eyüp Sultan Camisinin şadırvanında bile yapar.

Elelamden korktuğumuz kadar Allah’tan korkmuyoruz. :))

oralara girersek çıkamayız, seks bu ülkede tabu o yüzden hiç bulaşmayalım.

Frenk

Altın Üye
Londra metrosunun yeni sloganı

“Evinizden daha konforlu”

Diemti

WoodStock 🤘☮️
Gümüş Üye
2023 yılı çok bereketli geçmişti, tüm dünya sokaklarda sevişti.
2024 yılı da böyle bereketli geçecek
savaşmayın sevişin ülen.

Üst Alt